Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kent Konseyi'nden Ünver'e Teşekkür Ziyareti

NEVŞEHİR 18.01.2017 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kent Konseyi'nden Ünver'e Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek yürütülen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler.
  Nevşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek yürütülen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler. Nevşehir Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir başkanlığındaki Kadın Meclisi Başkanı Nermin Gürsoy ve Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Koçak’tan oluşan Nevşehir Kent konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler. Nevşehir Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir, 2004 yılından beri kesintisiz olarak yürüten Belediye Başkanı Hasan Ünver’e hizmetlerinden dolayı , 10. Genel Kurulda alınan karar gereğince teşekkür ziyaretini yaptıklarını ifade etti. Gayretli ve başarılı çalışmalarla Nevşehir’ in Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydeden Özdemir, daha sonra şunları söyledi. “ Sahip olduğu değerlerle bir dünya şehri niteliği kazanan Nevşehir, dünyanın dört bir yanından ziyaretçinin ilgiyle izlediği bir şehir konumundadır. Nevşehir’in hak ettiği yere gelmesinde Belediye Başkanı Hasan Ünver, çok başarılı işlere imza atmaktadır. Özellikle Nevşehir Kalesi civarında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehrinin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalara Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver, büyük bir katkı sağlamaktadır.13 yıldan beri yapılan bu hizmetlerden dolayı Nevşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak çok teşekkür ederiz.” diye konuştu. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de Nevşehir’in sahip olduğu doğal,tarihi ve kültürel değerleri ile başlı başına bir dünya şehri konumunda bulunduğunu belirterek, yapılan her yatırımda bunun farkında olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ,bu nazik girişimlerinden dolayı teşekkür etti.
Nevşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek yürütülen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler.

 

Nevşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek yürütülen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler.

Nevşehir Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir başkanlığındaki Kadın Meclisi Başkanı Nermin Gürsoy ve Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Koçak’tan oluşan Nevşehir Kent konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir, 2004 yılından beri kesintisiz olarak yürüten Belediye Başkanı Hasan Ünver’e hizmetlerinden dolayı , 10. Genel Kurulda alınan karar gereğince teşekkür ziyaretini yaptıklarını ifade etti. Gayretli ve başarılı çalışmalarla Nevşehir’ in Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydeden Özdemir, daha sonra şunları söyledi. “ Sahip olduğu değerlerle bir dünya şehri niteliği kazanan Nevşehir, dünyanın dört bir yanından ziyaretçinin ilgiyle izlediği bir şehir konumundadır. Nevşehir’in hak ettiği yere gelmesinde Belediye Başkanı Hasan Ünver, çok başarılı işlere imza atmaktadır. Özellikle Nevşehir Kalesi civarında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehrinin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalara Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver, büyük bir katkı sağlamaktadır.13 yıldan beri yapılan bu hizmetlerden dolayı Nevşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de Nevşehir’in sahip olduğu doğal,tarihi ve kültürel değerleri ile başlı başına bir dünya şehri konumunda bulunduğunu belirterek, yapılan her yatırımda bunun farkında olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ,bu nazik girişimlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.