MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kent merkezindeki boş araziler temizleniyor

NEVŞEHİR 05.08.2019 - 23:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kent merkezindeki boş araziler temizleniyor

Nevşehir’de artan inşaat faaliyetlerinin neden olduğu moloz ve hafriyat atıklarının kaçak dökümüyle oluşan çevre ve görüntü kirliliğini önlemek adına yoğun mesai harcayan Nevşehir Belediyesi, denetimlerini sıklaştırdı.
  Nevşehir’de artan inşaat faaliyetlerinin neden olduğu moloz ve hafriyat atıklarının kaçak dökümüyle oluşan çevre ve görüntü kirliliğini önlemek adına yoğun mesai harcayan Nevşehir Belediyesi, denetimlerini sıklaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, uygunsuz olarak yol kenarlarına, kaldırımlara ve mahalle aralarındaki boş arazilere dökülen moloz ve hafriyatlar iş makineleri yardımı ile temizleniyor.   Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla Nevşehir’de başlatılan temizlik seferberliği çalışmalarına katılan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarındaki boş arazilere dökülen ve hem insan sağlığını tehdit eden hem de çevre kirliliğine neden olan atıklara karşı çalışma başlattı.   Bu konuda yoğun bir mesai harcayan ekipler, atıkları kepçe ve kamyonetlerle toplayarak vatandaşın sağlığını bozmayacak ve görüntü ve çevre kirliliğine neden olmayacak şekilde yaşam alanlarından uzaklaştırıyor.   Çalışmaların ardından daha güzel bir görünüme sahip olacak boş arsaların temiz kalması ve temizliğin kalıcı olması için vatandaşlardan destek beklediklerini belirten belediye yetkilileri, halkın özellikle çevre duyarlılığına büyük özen göstermesini istedi. Temizlik çalışmalarıyla birlikte denetimlerin de süreceğini belirten yetkililer, kaçak döküm yapanları uyardı. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin belirlenen alanları sık sık denetim altında tutacağı belirtilirken, kaçak moloz dökenlere kanun gereği para cezası kesileceği vurgulandı.
Nevşehir’de artan inşaat faaliyetlerinin neden olduğu moloz ve hafriyat atıklarının kaçak dökümüyle oluşan çevre ve görüntü kirliliğini önlemek adına yoğun mesai harcayan Nevşehir Belediyesi, denetimlerini sıklaştırdı.

 

Nevşehir’de artan inşaat faaliyetlerinin neden olduğu moloz ve hafriyat atıklarının kaçak dökümüyle oluşan çevre ve görüntü kirliliğini önlemek adına yoğun mesai harcayan Nevşehir Belediyesi, denetimlerini sıklaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, uygunsuz olarak yol kenarlarına, kaldırımlara ve mahalle aralarındaki boş arazilere dökülen moloz ve hafriyatlar iş makineleri yardımı ile temizleniyor.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla Nevşehir’de başlatılan temizlik seferberliği çalışmalarına katılan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarındaki boş arazilere dökülen ve hem insan sağlığını tehdit eden hem de çevre kirliliğine neden olan atıklara karşı çalışma başlattı.

 

Bu konuda yoğun bir mesai harcayan ekipler, atıkları kepçe ve kamyonetlerle toplayarak vatandaşın sağlığını bozmayacak ve görüntü ve çevre kirliliğine neden olmayacak şekilde yaşam alanlarından uzaklaştırıyor.

 

Çalışmaların ardından daha güzel bir görünüme sahip olacak boş arsaların temiz kalması ve temizliğin kalıcı olması için vatandaşlardan destek beklediklerini belirten belediye yetkilileri, halkın özellikle çevre duyarlılığına büyük özen göstermesini istedi. Temizlik çalışmalarıyla birlikte denetimlerin de süreceğini belirten yetkililer, kaçak döküm yapanları uyardı. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin belirlenen alanları sık sık denetim altında tutacağı belirtilirken, kaçak moloz dökenlere kanun gereği para cezası kesileceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.