Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kereste Yüklü Kamyon Devrildi

ASAYİŞ 12.10.2018 - 16:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kereste Yüklü Kamyon Devrildi

Nevşehir Beğendik kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
  Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 38 HJ 355 plakalı kereste yüklü kamyon Beğendik kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonrasında devrildi. Kamyon içerisinde bulunan Yasin Özmen ve Remzi Özmen’e ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer araç sürücüleri yaparken olay vatandaşlar tarafından 112 Sağlık ekipleri ve polislere haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerin tarafından yaralılara ilk müdahalesi yapılırken yaralanan şahıslar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Kamyon şoförü Yasin Özmen ilk ifadesinde önünde bulunan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığını sonrasında ise kamyonun devrildiğini söylediği öğrenildi.
Nevşehir Beğendik kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 38 HJ 355 plakalı kereste yüklü kamyon Beğendik kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonrasında devrildi. Kamyon içerisinde bulunan Yasin Özmen ve Remzi Özmen’e ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer araç sürücüleri yaparken olay vatandaşlar tarafından 112 Sağlık ekipleri ve polislere haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerin tarafından yaralılara ilk müdahalesi yapılırken yaralanan şahıslar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kamyon şoförü Yasin Özmen ilk ifadesinde önünde bulunan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığını sonrasında ise kamyonun devrildiğini söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.