Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KGC Başkanı Koca'dan Kurban Bayramı Mesajı

ASAYİŞ 09.09.2016 - 20:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KGC Başkanı Koca'dan Kurban Bayramı Mesajı

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.       Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca mesajında ; Bayramlarda kırgınlıkların unutulup, dostluk, sevgi, yardımlaşma ve dayanışmanın öne geçmesi gerektiğini belirten Koca, "Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Bayramların vurgu yaptığı barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını iyi değerlendirmeliyiz.       Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, başta basın mensupları ile Nevşehir halkı olmak üzere tüm ülkemize ve İslam Alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca mesajında ; Bayramlarda kırgınlıkların unutulup, dostluk, sevgi, yardımlaşma ve dayanışmanın öne geçmesi gerektiğini belirten Koca, "Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Bayramların vurgu yaptığı barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını iyi değerlendirmeliyiz.

 

 

 

Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, başta basın mensupları ile Nevşehir halkı olmak üzere tüm ülkemize ve İslam Alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.