Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KGK Genel Başkanı Dim, Başer’i ziyaret etti

GÜNCEL 26.10.2019 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KGK Genel Başkanı Dim, Başer’i ziyaret etti

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.
  Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, 85 ülkeden 170 gazetecinin Kapadokya ziyareti için gelmiş olduğu Nevşehir’de KGK Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Konsey Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Türk basınına yeni bir soluk getireceğimizden kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Ülkemizin 81 ilinde Küresel Gazeteciler Konseyi temsil edilecektir. Çalışmalarınızda sizlere de başarılar dilerim” dedi.   KGK Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e teşekkür ederken Dim ve Başer bir süre sohbet etti.
Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, 85 ülkeden 170 gazetecinin Kapadokya ziyareti için gelmiş olduğu Nevşehir’de KGK Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Konsey Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Türk basınına yeni bir soluk getireceğimizden kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Ülkemizin 81 ilinde Küresel Gazeteciler Konseyi temsil edilecektir. Çalışmalarınızda sizlere de başarılar dilerim” dedi.

 

KGK Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e teşekkür ederken Dim ve Başer bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.