Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıç, ’31 Mart’tan sonra Nevşehir’e kadın eli değecek’

SİYASET 20.03.2019 - 09:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıç, ’31 Mart’tan sonra Nevşehir’e kadın eli değecek’

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin Nevşehir belediye başkan adayı olan Prof.Dr. Filiz Kılıç yoğun bir tempo içinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
  31 Martta yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin Nevşehir belediye başkan adayı olan Prof.Dr. Filiz Kılıç yoğun bir tempo içinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kampanya süresince ev toplantılarına katılan, esnaf ziyaretlerinde bulunan, Sanayide dükkan dükkan gezerek esnafımızla birlikte olan Kılıç her kesimden insanla bir araya gelerek projeleri anlatıyor ve onların isteklerini, taleplerini dinliyor. Sivil toplum örgütlerine de büyük önem verdiğini, başkanlığında STK larla bu şehri yöneteceklerini ifade eden Kılıç okullar, hastaneler ve diğer kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlarımızla da bir araya geliyor. Hasılı şehirde herkesi kucaklıyor.   Nevşehirli hemşerilerinin kendisine gösterdiği büyük ilgiden mutlu olduğunu ifade eden Kılıç “ben bu şehre on yıl aralıksız hizmet ettim. Gecem, gündüzüm bu insanların arasında geçti. Ne yaptığımızı, neler yapmaya çalıştığımızı çok iyi gördüler, yapılanları adım adım takip ettiler. Biz bir şeyler yapmaya çalışırken, şehrimiz için taş üstüne taş koymaya çalışırken kimin destek, kimin köstek olduğunu gördüler. Bizim gayretimizi, halisane çabalarımızı o zaman da takdir ettiler, şimdi de takdir ediyorlar.Bu sebeple de ben vatandaşımızın vefalı olduğunu, doğruyu çok iyi gördüğünü, kararlarının isabetli olduğunu biliyorum. Ben “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyorum. Doğru kararı onların sandık başında vereceğine inanıyorum.   Yirmi dokuzuncu belediye başkanını seçeceğimiz bu yerel seçimlerde şehrimizin makus talihini değiştirmek için bu şehre bir kadın eli değmelidir. Belediyeyi ve şehrimizi yeniden şekillendirecek, içinde bulunduğu borç batağından çıkararak halkına daha iyi hizmet eder hale getirmek için, dürüst yönetim için oylarınıza talibim. Her değişim bir yenilenmedir. Bu değişim Belediyemizde de bir yenilenme ve canlanma vesilesi olacaktır.   Ben herkesin başkanı olacağım. Ana görevim vatandaşa hizmet olacak. Başkanlığımda yeri gelince bir kadın şefkatiyle, titizliğiyle analık içgüdüsüyle yöneticilik yapacağım. Yeri gelince de çelik irademle en zor kararları alıp uygulayacağım. Benim görevini yapanlarla hiçbir problemim olmaz. Görevini yapmayan, görevinin dışında başka şeylerle uğraşanlar da yanımda duramaz. Tecrübe çarşıda satılmaz. Yaşayarak öğrenilir. Yıllardan beri aldığım ağır sorumluluklar bana pek çok tecrübe kazandırdı. Bilgimle, tecrübemle ve Nevşehirli hemşerilerime duyduğum büyük muhabbetle bundan sonra verilecek görevlere de hazırım. Nevşehirli hemşerilerim şunu da çok iyi bilsinler ki seçimden önce de burada yaşıyordum, seçimden sonra da burada yaşamaya devam edeceğim.
31 Martta yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin Nevşehir belediye başkan adayı olan Prof.Dr. Filiz Kılıç yoğun bir tempo içinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin Nevşehir belediye başkan adayı olan Prof.Dr. Filiz Kılıç yoğun bir tempo içinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kampanya süresince ev toplantılarına katılan, esnaf ziyaretlerinde bulunan, Sanayide dükkan dükkan gezerek esnafımızla birlikte olan Kılıç her kesimden insanla bir araya gelerek projeleri anlatıyor ve onların isteklerini, taleplerini dinliyor. Sivil toplum örgütlerine de büyük önem verdiğini, başkanlığında STK larla bu şehri yöneteceklerini ifade eden Kılıç okullar, hastaneler ve diğer kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlarımızla da bir araya geliyor. Hasılı şehirde herkesi kucaklıyor.

 

Nevşehirli hemşerilerinin kendisine gösterdiği büyük ilgiden mutlu olduğunu ifade eden Kılıç “ben bu şehre on yıl aralıksız hizmet ettim. Gecem, gündüzüm bu insanların arasında geçti. Ne yaptığımızı, neler yapmaya çalıştığımızı çok iyi gördüler, yapılanları adım adım takip ettiler. Biz bir şeyler yapmaya çalışırken, şehrimiz için taş üstüne taş koymaya çalışırken kimin destek, kimin köstek olduğunu gördüler. Bizim gayretimizi, halisane çabalarımızı o zaman da takdir ettiler, şimdi de takdir ediyorlar.Bu sebeple de ben vatandaşımızın vefalı olduğunu, doğruyu çok iyi gördüğünü, kararlarının isabetli olduğunu biliyorum. Ben “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyorum. Doğru kararı onların sandık başında vereceğine inanıyorum.

 

Yirmi dokuzuncu belediye başkanını seçeceğimiz bu yerel seçimlerde şehrimizin makus talihini değiştirmek için bu şehre bir kadın eli değmelidir. Belediyeyi ve şehrimizi yeniden şekillendirecek, içinde bulunduğu borç batağından çıkararak halkına daha iyi hizmet eder hale getirmek için, dürüst yönetim için oylarınıza talibim. Her değişim bir yenilenmedir. Bu değişim Belediyemizde de bir yenilenme ve canlanma vesilesi olacaktır.

 

Ben herkesin başkanı olacağım. Ana görevim vatandaşa hizmet olacak. Başkanlığımda yeri gelince bir kadın şefkatiyle, titizliğiyle analık içgüdüsüyle yöneticilik yapacağım. Yeri gelince de çelik irademle en zor kararları alıp uygulayacağım. Benim görevini yapanlarla hiçbir problemim olmaz. Görevini yapmayan, görevinin dışında başka şeylerle uğraşanlar da yanımda duramaz. Tecrübe çarşıda satılmaz. Yaşayarak öğrenilir. Yıllardan beri aldığım ağır sorumluluklar bana pek çok tecrübe kazandırdı. Bilgimle, tecrübemle ve Nevşehirli hemşerilerime duyduğum büyük muhabbetle bundan sonra verilecek görevlere de hazırım. Nevşehirli hemşerilerim şunu da çok iyi bilsinler ki seçimden önce de burada yaşıyordum, seçimden sonra da burada yaşamaya devam edeceğim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.