MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıç, ‘Mitingimize katılan hemşerilerimize teşekkür ederim’

SİYASET 15.03.2019 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıç, ‘Mitingimize katılan hemşerilerimize teşekkür ederim’

MHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin düzenlediği mitinge katılan vatandaşlara teşekkür etti.
  MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “Diriliş Meydanında yapılan Demokrasi Şölenine katılarak bizlere desteklerini gösteren tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Kılıç açıklamasında şunları söyledi;   “Dün Diriliş Meydanı’nda partimiz tarafından düzenlenen miting büyük bir coşku içinde geçti. Miting alanımız bizlere destek olan vatandaşlarımızla doldu, taştı. Onların coşkusu ve destekleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çalışma azmimizi ve sorumluluğumuzu artırdı. Ellerinde bayraklarıyla miting alanını dolduran kadın, erkek hemşerilerimizle hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı söyledik. Arşa çıkan avazımız dosta güven, düşmana korku saldı. MHP nin bu vatanın en önemli kalelerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdik. Kalbindeki mutluluğu, heyecanı ve azmi yüzlerinde ifade eden hemşerilerimizin coşkusu dalga dalga bütün memlekete yayıldı. Birlik, beraberliğimizi pekiştirdi. Bizim ayrımız gayrımız olmadığını, bütün vatandaşlarımızı çok sevdiğimizi ve kucakladığımızı, bu zafere onların da ortak olmasını arzu ettiğimizi ifade ettik. Mitingimize teşrif ederek bir konuşma yapan, bizleri bu mücadelemizde hiç yalnız bırakmayan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunarım. Ayrıca mitingimize katılarak bizlere destek veren misafirlerimize ve Nevşehirli hemşerilerimize çok teşekkür ederim.31 Mart Yerel Seçimlerinde onların sayesinde başarıya ulaşacağız. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ziyaretleri ile Diriliş Meydanı’ndaki kalabalık ve heyecan Nevşehir’de seçimin çoktan yapıldığını göstermiştir.”
MHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin düzenlediği mitinge katılan vatandaşlara teşekkür etti.

 

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “Diriliş Meydanında yapılan Demokrasi Şölenine katılarak bizlere desteklerini gösteren tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Kılıç açıklamasında şunları söyledi;

 

“Dün Diriliş Meydanı’nda partimiz tarafından düzenlenen miting büyük bir coşku içinde geçti. Miting alanımız bizlere destek olan vatandaşlarımızla doldu, taştı. Onların coşkusu ve destekleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çalışma azmimizi ve sorumluluğumuzu artırdı. Ellerinde bayraklarıyla miting alanını dolduran kadın, erkek hemşerilerimizle hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı söyledik. Arşa çıkan avazımız dosta güven, düşmana korku saldı. MHP nin bu vatanın en önemli kalelerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdik. Kalbindeki mutluluğu, heyecanı ve azmi yüzlerinde ifade eden hemşerilerimizin coşkusu dalga dalga bütün memlekete yayıldı. Birlik, beraberliğimizi pekiştirdi. Bizim ayrımız gayrımız olmadığını, bütün vatandaşlarımızı çok sevdiğimizi ve kucakladığımızı, bu zafere onların da ortak olmasını arzu ettiğimizi ifade ettik.

Mitingimize teşrif ederek bir konuşma yapan, bizleri bu mücadelemizde hiç yalnız bırakmayan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunarım. Ayrıca mitingimize katılarak bizlere destek veren misafirlerimize ve Nevşehirli hemşerilerimize çok teşekkür ederim.31 Mart Yerel Seçimlerinde onların sayesinde başarıya ulaşacağız. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ziyaretleri ile Diriliş Meydanı’ndaki kalabalık ve heyecan Nevşehir’de seçimin çoktan yapıldığını göstermiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.