MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıç, 'Nevşehir halkına hizmet etmek için göreve talibim'

SİYASET 16.03.2019 - 10:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıç, 'Nevşehir halkına hizmet etmek için göreve talibim'

MHP Nevşehir belediye başkanı adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “ Nevşehirli hemşerilerime hizmet için göreve talibim” dedi.
  MHP Nevşehir belediye başkanı adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “ Nevşehirli hemşerilerime hizmet için göreve talibim” dedi. Kılıç şöyle devam etti:   “ Otuz yıla yaklaşan memuriyet hayatımın on yıla yakın kısmını memleketime, Nevşehir’e hizmet ederek geçirdim. Bana verilen Üniversite kurma görevini halkımızın, devletimizin, hükümetimizin ve hayırseverlerimizin yardımıyla, elbirliğiyle gerçekleştirdik. Bu yardımlaşma ve dayanışma Türkiye çapında örnek gösterildi. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimiz tarafından takdir edildi. Bu zor ve onurlu görevi alnımızın akıyla gerçekleştirdik. Bugün hepimizin gururla baktığı Üniversitemiz binlerce öğrenciye eğitim verirken, şehrimize de önemli katkılar sağlıyor.   İdareciliğimin yanında akademisyenlik görevimi de aksatmamaya gayret ederek pek çok kitap, makale yazdım. Vatanını, milletini seven, milli değerlere saygılı öğrenciler yetiştirdim. Bu bölgeyi ele alan sempozyumların, toplantıların yapılmasında öncülük ettim. Özellikle Nevşehir ve ilçeleri hakkında pek çok kitap ve makalem yayınlandı. Bu çalışmalar sayesinde şehrimizin hem bugünü hem de geçmişi hakkında pek çok bilgi sahibi oldum.   Yıllarca bu şehirde yaşamanın, bu şehre hizmet etmenin verdiği tecrübe ve bilgi ile halkıma belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Kazandığım bilgi ve tecrübeyi yine bu şehir için kullanmak istiyorum. Amacım kırarak, dökerek değil yapılanların üstüne bir tuğla da ben koyarak Nevşehir’i layık olduğu yere getirme, bu cefakar insanlara layık oldukları hizmetleri sunabilmektir.   Halkımız, çalışma arkadaşlarım beni çok iyi tanır. Yorgunluk nedir bilmem. Gece gündüz çalışırım. Zorluklardan kaçmam, mücadele ederim. Millet menfaatini her zaman korur, şahsi menfaatlerden üstün tutarım. Çalışan insanları takdir eder, korurum.   İnsana değer veririm. Halkın arasında olmak beni mutlu eder. Ölü evinde ağlamaktan, düğün evinde oynamaktan çekinmem. Esnafımın bir bardak çayını içerek “derdin nedir” demek, yaşlı bir Nevşehirli teyzeye “nasılsın” diye sormak, yaşlı bir amcanın elini öpüp hayır duasını almak çok zor değildir. Ben sizin içinizden birisiyim. Hayatım, yetişme tarzım ve bugünkü yaşantım sizden farklı değil. Halkın içinde büyüdüm. Halkın içinde yaşadım. Yaşayamaya devam edeceğim. Tevazunun ne olduğunu bilirim. Makamdan güç alan değil, şahsiyetiyle o makama güç katan olmak için çalışacağım. Makamın beni sırça köşklere hapsetmesine müsaade etmedim, etmeyeceğim.   Belediye Başkanlığı görevini kime emanet edeceğine Nevşehir halkı karar verecek. Türk insanının ferasetine ve irfanına her zaman inandım, güvendim. Halk en doğru olanı yapacak, geçmişi, bugünü değerlendirecek ve layık olanı bu göreve seçecektir. Bizler de bu karara saygı duyacağız. Takdir milletimizindir.”
MHP Nevşehir belediye başkanı adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “ Nevşehirli hemşerilerime hizmet için göreve talibim” dedi.

 

MHP Nevşehir belediye başkanı adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “ Nevşehirli hemşerilerime hizmet için göreve talibim” dedi. Kılıç şöyle devam etti:

 

“ Otuz yıla yaklaşan memuriyet hayatımın on yıla yakın kısmını memleketime, Nevşehir’e hizmet ederek geçirdim. Bana verilen Üniversite kurma görevini halkımızın, devletimizin, hükümetimizin ve hayırseverlerimizin yardımıyla, elbirliğiyle gerçekleştirdik. Bu yardımlaşma ve dayanışma Türkiye çapında örnek gösterildi. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimiz tarafından takdir edildi. Bu zor ve onurlu görevi alnımızın akıyla gerçekleştirdik. Bugün hepimizin gururla baktığı Üniversitemiz binlerce öğrenciye eğitim verirken, şehrimize de önemli katkılar sağlıyor.

 

İdareciliğimin yanında akademisyenlik görevimi de aksatmamaya gayret ederek pek çok kitap, makale yazdım. Vatanını, milletini seven, milli değerlere saygılı öğrenciler yetiştirdim. Bu bölgeyi ele alan sempozyumların, toplantıların yapılmasında öncülük ettim. Özellikle Nevşehir ve ilçeleri hakkında pek çok kitap ve makalem yayınlandı. Bu çalışmalar sayesinde şehrimizin hem bugünü hem de geçmişi hakkında pek çok bilgi sahibi oldum.

 

Yıllarca bu şehirde yaşamanın, bu şehre hizmet etmenin verdiği tecrübe ve bilgi ile halkıma belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Kazandığım bilgi ve tecrübeyi yine bu şehir için kullanmak istiyorum. Amacım kırarak, dökerek değil yapılanların üstüne bir tuğla da ben koyarak Nevşehir’i layık olduğu yere getirme, bu cefakar insanlara layık oldukları hizmetleri sunabilmektir.

 

Halkımız, çalışma arkadaşlarım beni çok iyi tanır. Yorgunluk nedir bilmem. Gece gündüz çalışırım. Zorluklardan kaçmam, mücadele ederim. Millet menfaatini her zaman korur, şahsi menfaatlerden üstün tutarım. Çalışan insanları takdir eder, korurum.

 

İnsana değer veririm. Halkın arasında olmak beni mutlu eder. Ölü evinde ağlamaktan, düğün evinde oynamaktan çekinmem. Esnafımın bir bardak çayını içerek “derdin nedir” demek, yaşlı bir Nevşehirli teyzeye “nasılsın” diye sormak, yaşlı bir amcanın elini öpüp hayır duasını almak çok zor değildir. Ben sizin içinizden birisiyim. Hayatım, yetişme tarzım ve bugünkü yaşantım sizden farklı değil. Halkın içinde büyüdüm. Halkın içinde yaşadım. Yaşayamaya devam edeceğim. Tevazunun ne olduğunu bilirim. Makamdan güç alan değil, şahsiyetiyle o makama güç katan olmak için çalışacağım. Makamın beni sırça köşklere hapsetmesine müsaade etmedim, etmeyeceğim.

 

Belediye Başkanlığı görevini kime emanet edeceğine Nevşehir halkı karar verecek. Türk insanının ferasetine ve irfanına her zaman inandım, güvendim. Halk en doğru olanı yapacak, geçmişi, bugünü değerlendirecek ve layık olanı bu göreve seçecektir. Bizler de bu karara saygı duyacağız. Takdir milletimizindir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.