MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıç, Nevşehir halkını büyük mitinge davet etti

SİYASET 12.03.2019 - 10:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıç, Nevşehir halkını büyük mitinge davet etti

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç tüm gücüyle seçim çalışmalarına devam ediyor.
  MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç tüm gücüyle seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylığının resmen ilan edildiği tarihten itibaren hemşerilerinin büyük teveccüh ve ilgisini gören, desteklerini yanında hisseden Kılıç, MHP teşkilatlarıyla birlikte sahada yoğun bir çalışmaya başladı. Çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmadı.   MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye kendisine gösterdiği teveccüh ve büyük destekleri için teşekkür eden Kılıç şunları söyledi:   “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli aday olduğum andan itibaren bana güvendiler, her konuda destek oldular. Ben de bu güvene ve desteğe layık olabilmek için tüm arkadaşlarımla birlikte var gücümle gece, gündüz çalışıyorum. İnşallah Nevşehir’de Belediye Başkanlığını kazanarak Sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayacağız. 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 16:00 da Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği mitinge bütün hemşerilerimi davet ediyorum. Miting bizim toyumuzdur. Hemşerilerimiz ellerinde Türk bayrakları, ağızlarında zafer türküleriyle Diriliş Meydanı’nı doldursunlar. Doldursunlar ki büyük Türk milletinin dirilişi ve şahlanışı yeniden bu meydanda başlasın. İstiklal Marşımızı bu meydanda birlikte okuyalım. Sesimiz o kadar gür çıksın ki arşa yükselsin. Bu sesi duyan şehitlerimiz kabirlerinde rahat etsin, dostlar sevinsin. Vatanımıza göz diken düşmanlar ve işbirlikçi hainler korksun, kaçacak delik arasın.”
MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç tüm gücüyle seçim çalışmalarına devam ediyor.

 

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç tüm gücüyle seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylığının resmen ilan edildiği tarihten itibaren hemşerilerinin büyük teveccüh ve ilgisini gören, desteklerini yanında hisseden Kılıç, MHP teşkilatlarıyla birlikte sahada yoğun bir çalışmaya başladı. Çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmadı.

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye kendisine gösterdiği teveccüh ve büyük destekleri için teşekkür eden Kılıç şunları söyledi:

 

“Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli aday olduğum andan itibaren bana güvendiler, her konuda destek oldular. Ben de bu güvene ve desteğe layık olabilmek için tüm arkadaşlarımla birlikte var gücümle gece, gündüz çalışıyorum. İnşallah Nevşehir’de Belediye Başkanlığını kazanarak Sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayacağız. 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 16:00 da Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği mitinge bütün hemşerilerimi davet ediyorum. Miting bizim toyumuzdur. Hemşerilerimiz ellerinde Türk bayrakları, ağızlarında zafer türküleriyle Diriliş Meydanı’nı doldursunlar. Doldursunlar ki büyük Türk milletinin dirilişi ve şahlanışı yeniden bu meydanda başlasın. İstiklal Marşımızı bu meydanda birlikte okuyalım. Sesimiz o kadar gür çıksın ki arşa yükselsin. Bu sesi duyan şehitlerimiz kabirlerinde rahat etsin, dostlar sevinsin. Vatanımıza göz diken düşmanlar ve işbirlikçi hainler korksun, kaçacak delik arasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.