Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıç, Valilik personeline hedeflerini anlattı

SİYASET 28.01.2019 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıç, Valilik personeline hedeflerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Valiliği personellerini ziyaret etti.
  İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve partili yöneticilerle birlikte önce Vali yardımcılarını makamlarında ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra hükümet konağında valilik birimlerini tek tek dolaştılar. Ziyaret esnasında valilik çalışanlarına tek tek kartvizitini ve projelerinin tanıtıldığı broşürü de dağıtan Kılıç, Nevşehir’in sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümü adına çok önemli projeler ürettiklerini dile getirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Valiliği personellerini ziyaret etti.

 

İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve partili yöneticilerle birlikte önce Vali yardımcılarını makamlarında ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra hükümet konağında valilik birimlerini tek tek dolaştılar.

Ziyaret esnasında valilik çalışanlarına tek tek kartvizitini ve projelerinin tanıtıldığı broşürü de dağıtan Kılıç, Nevşehir’in sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümü adına çok önemli projeler ürettiklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.