Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş’a Geliyor

SİYASET 13.10.2018 - 08:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş’a Geliyor

Hacıbektaş ilçesinde bugün düzenlenecek olan Hacı Bektaş-ı Veli Anma etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.
  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 55. Ulusal 29. Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş ilçesine gelecek. Saat 11.00’de başlayacak olan programda bir konuşma yapacak olan Kılıçdaroğlu daha sonra ise Aslanlı Çeşme’den su içecek.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ise Hacıbektaş ilçesinden ayrılacak.
Hacıbektaş ilçesinde bugün düzenlenecek olan Hacı Bektaş-ı Veli Anma etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 55. Ulusal 29. Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş ilçesine gelecek. Saat 11.00’de başlayacak olan programda bir konuşma yapacak olan Kılıçdaroğlu daha sonra ise Aslanlı Çeşme’den su içecek.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ise Hacıbektaş ilçesinden ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.