Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim Bu Dedikoducu?

SİYASET 11.12.2017 - 20:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kim Bu Dedikoducu?

Nevşehir’de siyasi koltuk için bugüne kadar çeşitli girişimlerde bulunan ancak hedeflediği koltuğa bir türlü oturamayan muhasebeci şimdilerde ise siyasi dedikodular ile AK Parti milletvekillerini yıpratmaya çalışıyor.
  Nevşehir’de uzun yıllar siyaset içerisinde olan çok muhterem muhasebeci gün geçmiyor ki siyasi rant kazanmak için bugünlerde dedikodu mekanizmasını ortaya çıkarttı. Malum muhasebeci ise AK Parti Nevşehir milletvekillerini yıpratmak için aslı olmayan dedikodular çıkartarak Nevşehir kamuoyuna yön vermeye çalışıyor. Ancak her geçen gün birlikte hareket ettiği kişilerce de ifşa edilmeye başlanan malum muhasebeci sanki o dedikodu mekanizmasını kendi çıkartmamış gibi de zaman zaman AK Parti milletvekillerine dikkat çekmemek için sık sık aramayı da ihmal etmiyor.   Peki kim bu muhasebeci diyecek olursanız geçmişe bakmanız yeterli. 
Nevşehir’de siyasi koltuk için bugüne kadar çeşitli girişimlerde bulunan ancak hedeflediği koltuğa bir türlü oturamayan muhasebeci şimdilerde ise siyasi dedikodular ile AK Parti milletvekillerini yıpratmaya çalışıyor.

 

Nevşehir’de uzun yıllar siyaset içerisinde olan çok muhterem muhasebeci gün geçmiyor ki siyasi rant kazanmak için bugünlerde dedikodu mekanizmasını ortaya çıkarttı. Malum muhasebeci ise AK Parti Nevşehir milletvekillerini yıpratmak için aslı olmayan dedikodular çıkartarak Nevşehir kamuoyuna yön vermeye çalışıyor. Ancak her geçen gün birlikte hareket ettiği kişilerce de ifşa edilmeye başlanan malum muhasebeci sanki o dedikodu mekanizmasını kendi çıkartmamış gibi de zaman zaman AK Parti milletvekillerine dikkat çekmemek için sık sık aramayı da ihmal etmiyor.

 

Peki kim bu muhasebeci diyecek olursanız geçmişe bakmanız yeterli. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.