Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim Bu Engelli Yerine Park Eden Makam Sahibi ?

EĞİTİM 09.06.2017 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kim Bu Engelli Yerine Park Eden Makam Sahibi ?

Resmi araç bunu yaparsa! Nevşehir’de 50 AA 001 resmi plakalı bir araç otopark içerisinde aracını engelli park yerine koyması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Nevşehir'de eğitimin baş makamı olan kişinin resmi makam aracı bunu yaparsa! Nevşehir’de 50 AA 001 resmi plakalı bir araç otopark içerisinde aracını engelli park yerine koyması vatandaşların tepkisine neden oldu.   Geçtiğimiz günlerde bütün güvenlik görevlilerini yenileyen, adeta havaalanı gibi xray cihazlarını yenileyip güvenlik tedbirleri alan Forum Kapadokya AVM kapalı otoparkında engelli hakları neredeyse yok sayılıyor.   Güvenlik tedbirleri ile vatandaşın en küçük metal eşyasına kadar kontrol ettiren Forum Kapadokya Yönetimi engelli otoparkına ise bir görevli verip engellilerin mağduriyetini ortadan kaldıramıyor.   Bir vatandaş tarafından fotoğraflanarak sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan fotoğrafta resmi bir aracın engelli otoparkına park ettiği görülüyor. 50 AA 001 plakalı resmi araç, otoparkta “Engelsiz yaşamın, engeli siz olmayın” uyarı yazısına rağmen park ettiği alanla, engellilerin mağduriyetine neden oldu. Olaya şahit olan vatandaşlar güvenlik görevlilerinin buna göz yummasına tepki göstererek, resmi ve sivil tüm plakalara aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini savundular.
Resmi araç bunu yaparsa! Nevşehir’de 50 AA 001 resmi plakalı bir araç otopark içerisinde aracını engelli park yerine koyması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Nevşehir'de eğitimin baş makamı olan kişinin resmi makam aracı bunu yaparsa! Nevşehir’de 50 AA 001 resmi plakalı bir araç otopark içerisinde aracını engelli park yerine koyması vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

Geçtiğimiz günlerde bütün güvenlik görevlilerini yenileyen, adeta havaalanı gibi xray cihazlarını yenileyip güvenlik tedbirleri alan Forum Kapadokya AVM kapalı otoparkında engelli hakları neredeyse yok sayılıyor.

 

Güvenlik tedbirleri ile vatandaşın en küçük metal eşyasına kadar kontrol ettiren Forum Kapadokya Yönetimi engelli otoparkına ise bir görevli verip engellilerin mağduriyetini ortadan kaldıramıyor.

 

Bir vatandaş tarafından fotoğraflanarak sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan fotoğrafta resmi bir aracın engelli otoparkına park ettiği görülüyor. 50 AA 001 plakalı resmi araç, otoparkta “Engelsiz yaşamın, engeli siz olmayın” uyarı yazısına rağmen park ettiği alanla, engellilerin mağduriyetine neden oldu. Olaya şahit olan vatandaşlar güvenlik görevlilerinin buna göz yummasına tepki göstererek, resmi ve sivil tüm plakalara aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini savundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.