MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim bu listenin başındakiler?

NEVŞEHİR 04.06.2020 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kim bu listenin başındakiler?

Nevşehir Merkeze bağlı Çardak köyü yakınlarındaki bir duvara kim tarafından yazıldığı belli olmayan yazı dikkatleri çekiyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Çardak köyü yakınlarındaki bir duvara kim tarafından yazıldığı belli olmayan yazı dikkatleri çekiyor.   Yol kenarındaki bir duvara yazılan "M Öztürk ölmediniz ama liste başında adınız var" yazısı görenlerin dikkatini çekiyor.   Tehdit vari bu yazının içeriği ve kimin yazdığından ziyade görevi köy yollarının bakımı ve onarımı olan ilgili kurumun bu tür yazıların varlığına müsaade etmesi de ilgi çekici. Zira şunu mu anlamamız lazım. Eline boyayı geçiren yol kenarlarındaki duvarlara bu tür yazılar yazabilir, hatta o yazılar günlerce, haftalarca ve aylarca orada kalabilir mi?.
Nevşehir Merkeze bağlı Çardak köyü yakınlarındaki bir duvara kim tarafından yazıldığı belli olmayan yazı dikkatleri çekiyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Çardak köyü yakınlarındaki bir duvara kim tarafından yazıldığı belli olmayan yazı dikkatleri çekiyor.

 

Yol kenarındaki bir duvara yazılan "M Öztürk ölmediniz ama liste başında adınız var" yazısı görenlerin dikkatini çekiyor.

 

Tehdit vari bu yazının içeriği ve kimin yazdığından ziyade görevi köy yollarının bakımı ve onarımı olan ilgili kurumun bu tür yazıların varlığına müsaade etmesi de ilgi çekici. Zira şunu mu anlamamız lazım. Eline boyayı geçiren yol kenarlarındaki duvarlara bu tür yazılar yazabilir, hatta o yazılar günlerce, haftalarca ve aylarca orada kalabilir mi?.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.