Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim Bu Milletvekili Adayı?

SİYASET 22.06.2018 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kim Bu Milletvekili Adayı?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde siyasi bir partinin Nevşehir Milletvekili Adayı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde siyasi bir partinin Nevşehir Milletvekili Adayı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; bu milletvekili adayının 2 kardeşinden birinin terör örgütü TİKKO üyesi olduğu ve 1990’lı yıllarda Tunceli’de örgüt içinde infaz edildiği belirtildi. İddialar çerçevesinde bu olayın 2000 yılında yakalanan ‘Devrim’ kod adlı  Zeynep Yıldız tarafından da doğrulandığı ve bu teröristin ifadesinde ‘Mahmut’ kod adı kullanan ve ‘Nevşehirli Siyasi Komiser’ olarak da bilindiğini söylediği ortaya atıldı.   Şimdi Nevşehir kamuoyu bu milletvekili adayını merak ediyor.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde siyasi bir partinin Nevşehir Milletvekili Adayı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde siyasi bir partinin Nevşehir Milletvekili Adayı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; bu milletvekili adayının 2 kardeşinden birinin terör örgütü TİKKO üyesi olduğu ve 1990’lı yıllarda Tunceli’de örgüt içinde infaz edildiği belirtildi. İddialar çerçevesinde bu olayın 2000 yılında yakalanan ‘Devrim’ kod adlı  Zeynep Yıldız tarafından da doğrulandığı ve bu teröristin ifadesinde ‘Mahmut’ kod adı kullanan ve ‘Nevşehirli Siyasi Komiser’ olarak da bilindiğini söylediği ortaya atıldı.

 

Şimdi Nevşehir kamuoyu bu milletvekili adayını merak ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.