MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim bu Şevki Gedik?

NEVŞEHİR 27.11.2019 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kim bu Şevki Gedik?

Nevşehir’de bir dönem Saadet Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunan Şevki Gedik’in ne yaptığı merak konusu.
  Nevşehir’de bir dönem SP İl Başkanlığı görevinde bulunan ve ardından AK Parti’den çeşitli aday adaylıklarında da bulunan Şevki Gedik adeta kendi çapında Nevşehir siyasetine yön vermeye çalışması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle son dönemlerde AK Parti’de yaklaşan ilçe ve il kongresi öncesinde bazı isimlere İlçe Başkanlığı sözü verdiği da iddia edilen Şevki Gedik son olarak çeşitli tayin işleri ile de uğraştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.   AK Parti’de aday adaylığından öteye geçemeyen ancak Nevşehir’de kendisine akil insan imajı vermeye çalışan Şevki Gedik’e AK Parti’den herhangi bir uyarı gelip gelmeyeceği ise merak konusu.
Nevşehir’de bir dönem Saadet Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunan Şevki Gedik’in ne yaptığı merak konusu.

 

Nevşehir’de bir dönem SP İl Başkanlığı görevinde bulunan ve ardından AK Parti’den çeşitli aday adaylıklarında da bulunan Şevki Gedik adeta kendi çapında Nevşehir siyasetine yön vermeye çalışması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle son dönemlerde AK Parti’de yaklaşan ilçe ve il kongresi öncesinde bazı isimlere İlçe Başkanlığı sözü verdiği da iddia edilen Şevki Gedik son olarak çeşitli tayin işleri ile de uğraştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

AK Parti’de aday adaylığından öteye geçemeyen ancak Nevşehir’de kendisine akil insan imajı vermeye çalışan Şevki Gedik’e AK Parti’den herhangi bir uyarı gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.