MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim demiş tepsiden kuş yuvası olmaz diye

NEVŞEHİR 26.10.2020 - 12:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kim demiş tepsiden kuş yuvası olmaz diye

Nevşehir’de hayvan sever iş insanları ilginç buluşlarıyla da öne çıkıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de hayvan sever iş insanları ilginç buluşlarıyla da öne çıkıyor.   İl Merkezinde bir akaryakıt istasyonu önüne yerleştirilen alüminyum tepsiler yuvasız kuşlara hem ev sahipliği yapıyor, hem de yem ve su imkanı tanıyor.     Genelde tahtadan özel tasarım ürünlerin öne çıktığı kuş yuvası tasarımlarına yepyeni bir format kazandıran iş insanı işyerinin hemen önündeki ağaçlara yerleştirdiği tepsilerle kuşlara hem barınma hem de beslenme imkanı tanıyor. 
Nevşehir’de hayvan sever iş insanları ilginç buluşlarıyla da öne çıkıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de hayvan sever iş insanları ilginç buluşlarıyla da öne çıkıyor.  

İl Merkezinde bir akaryakıt istasyonu önüne yerleştirilen alüminyum tepsiler yuvasız kuşlara hem ev sahipliği yapıyor, hem de yem ve su imkanı tanıyor.  

 

Genelde tahtadan özel tasarım ürünlerin öne çıktığı kuş yuvası tasarımlarına yepyeni bir format kazandıran iş insanı işyerinin hemen önündeki ağaçlara yerleştirdiği tepsilerle kuşlara hem barınma hem de beslenme imkanı tanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.