MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kınalı Eller’den MHP’ye Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2013 - 15:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kınalı Eller’den MHP’ye Ziyaret

Nevşehir’de kadın ve öğrencilere yönelik faaliyetler gerçekleştiren Kınalı Eller Dernek Başkanı Seçil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay’ı ziyaret etti. Kınalı Eller Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay, yardıma muhtaç insanlara yönelik çalışmalar yapan her sivil toplum örgütünü canı gönülden desteklediklerini belirtti. Kınalı Eller Dernek Başkanı Seçil Yılmaz ise, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, amaçlarının yardıma muhtaç kadınlar ve bayan öğrencilere maddi ve manevi konularda yardımcı olmak olduğunu söyledi.
Nevşehir’de kadın ve öğrencilere yönelik faaliyetler gerçekleştiren Kınalı Eller Dernek Başkanı Seçil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay’ı ziyaret etti.
Kınalı Eller Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay, yardıma muhtaç insanlara yönelik çalışmalar yapan her sivil toplum örgütünü canı gönülden desteklediklerini belirtti.
Kınalı Eller Dernek Başkanı Seçil Yılmaz ise, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, amaçlarının yardıma muhtaç kadınlar ve bayan öğrencilere maddi ve manevi konularda yardımcı olmak olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.