Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kırşehir Özel İdare Kırşehir Belediyespor’a 500 Bin Lira Destek Verdi

SPOR 09.01.2018 - 09:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kırşehir Özel İdare Kırşehir Belediyespor’a 500 Bin Lira Destek Verdi

Kırşehir İl Özel İdaresi Kırşehir Belediyespor’a 500 bin liralık katkıda bulundu.
  Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 6. Grup'ta yer alan Kırşehir Belediyespor’a 500 bin Lira maddi destek verildi. Kırşehir Belediyespor’a destek olmak için il protokolü düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kırşehir sporun her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada amatör sporu desteklemeye devam edeceklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ,”İl genel meclis üyelerinin il ve ilçe genelinde gayretli çalışmaları neticesinde birçok gelişme kaydedildi. Meclis olarak Kırşehir Belediyesporumuz’a çok önem veriyoruz. Bu nedenle de 2018 yılında da onlara hizmet etmek için 500 bin TL katkıda bulunduk. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kırşehir İl Özel İdaresi Kırşehir Belediyespor’a 500 bin liralık katkıda bulundu.

 

Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 6. Grup'ta yer alan Kırşehir Belediyespor’a 500 bin Lira maddi destek verildi.


Kırşehir Belediyespor’a destek olmak için il protokolü düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kırşehir sporun her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada amatör sporu desteklemeye devam edeceklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ,”İl genel meclis üyelerinin il ve ilçe genelinde gayretli çalışmaları neticesinde birçok gelişme kaydedildi. Meclis olarak Kırşehir Belediyesporumuz’a çok önem veriyoruz. Bu nedenle de 2018 yılında da onlara hizmet etmek için 500 bin TL katkıda bulunduk. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.