Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kırşehir Valisi Akın’dan, Vali Becel’e ziyaret

NEVŞEHİR 01.09.2020 - 21:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kırşehir Valisi Akın’dan, Vali Becel’e ziyaret

Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Mülkiye Başmüfettişi Atilla Şahin Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  Valilik önünde Vali İnci Sezer Becel tarafından karşılanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın, daha sonra fuaye salonunda Valilik Şeref Defterini imzaladı.   Vali Sezer Becel, doğa, tarih ve kültürel güzellikleri ile dolu Nevşehir’de kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle Vali Akın’a ve Mülkiye Başmüfettişi Şahin'e teşekkür etti ve günün anısına Kapadokya yöresine ait el işlemeli Hitit Amforası hediye etti.   Kırşehir Valisi Akın ise, Vali Sezer Becel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Mülkiye Başmüfettişi Atilla Şahin Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Valilik önünde Vali İnci Sezer Becel tarafından karşılanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın, daha sonra fuaye salonunda Valilik Şeref Defterini imzaladı.

 

Vali Sezer Becel, doğa, tarih ve kültürel güzellikleri ile dolu Nevşehir’de kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle Vali Akın’a ve Mülkiye Başmüfettişi Şahin'e teşekkür etti ve günün anısına Kapadokya yöresine ait el işlemeli Hitit Amforası hediye etti.

 

Kırşehir Valisi Akın ise, Vali Sezer Becel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.