Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kırşehirspor Kupada Nevşehir Çıkınca Oh Dedi Ama Anıl'ı Unuttular

SPOR 19.08.2016 - 16:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kırşehirspor Kupada Nevşehir Çıkınca Oh Dedi Ama Anıl'ı Unuttular

2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu kurası Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde çekildi.
 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu kurası Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde çekildi.       Kurada, Nevşehir temsilcisi Nevşehirspor’a ezeli rakibi olan komşu kentin takımı Kırşehirspor çıktı.        Kışehirde bir haber sitesinin taptığı habere göre ; Karşılaşma, 31 Ağustos Çarşamba günü Ahi Stadı’nda oynanacak.  Kırşehirspor taraftarları karşılaşmanın Kırşehir’de oynanacak olmasına sevinirlerken, “Geçen sezon 5-1 yendiğimiz rakibimizi yine yenerek tur atlamak istiyoruz” dediler.     Nevşehirspor takımının Kırşehirde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Kırşehirspor’u saf dışı edeceğini düşüncesindeyiz. Maçı  hafta içi ve gündüz olması taraftar anlamında ilimiz temsilcisi Nevşehirspor’u etkileyecek olmasına rağmen yeni yönetimin, yeni teknik kadro ve yeni takımın adeta neler yapacağını görmesi anlamında da önemli bir karşılaşma olacak gibi görünüyor.    ANIL BİRCAN 'ı unuttular      Ziraat Türkiye Kupası diğer Ön Eleme karşılaşmaları ise  şöyle:     Altınova Belediyespor-Edirnespor,     Bartınspor-Bozüyük Vitraspor,     Ayancık Belediyespor-Amasyaspor,     Yapraklı Belediyespor-Yozgatspor,     Serhat Ardahanspor-Artvin Hopaspor,     Iğdır Arasspor-Sarıkamış Belediyespor,     Muşspor-Patnosgücü, Mardinspor-Kurtalanspor,     Hakkarispor- Tatvan Gençlerbirliğispor,       Osmaniyespor-Aksaray Belediyespor,     Kilis Belediyespor-Adıyamanspor,     Bucak Belediye Oğuzhanspor-Karaman Belediyespor,     Eğirdirspor-Utaş Uşakspor.    
2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu kurası Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde çekildi.

 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu kurası Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde çekildi.

 

 

 

Kurada, Nevşehir temsilcisi Nevşehirspor’a ezeli rakibi olan komşu kentin takımı Kırşehirspor çıktı. 

 

 

 

Kışehirde bir haber sitesinin taptığı habere göre ; Karşılaşma, 31 Ağustos Çarşamba günü Ahi Stadı’nda oynanacak.  Kırşehirspor taraftarları karşılaşmanın Kırşehir’de oynanacak olmasına sevinirlerken, “Geçen sezon 5-1 yendiğimiz rakibimizi yine yenerek tur atlamak istiyoruz” dediler.

 

 

Nevşehirspor takımının Kırşehirde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Kırşehirspor’u saf dışı edeceğini düşüncesindeyiz. Maçı  hafta içi ve gündüz olması taraftar anlamında ilimiz temsilcisi Nevşehirspor’u etkileyecek olmasına rağmen yeni yönetimin, yeni teknik kadro ve yeni takımın adeta neler yapacağını görmesi anlamında da önemli bir karşılaşma olacak gibi görünüyor. 

 

ANIL BİRCAN 'ı unuttular 

 

 


Ziraat Türkiye Kupası diğer Ön Eleme karşılaşmaları ise  şöyle:

 

 

Altınova Belediyespor-Edirnespor,

 

 

Bartınspor-Bozüyük Vitraspor,

 

 

Ayancık Belediyespor-Amasyaspor,

 

 

Yapraklı Belediyespor-Yozgatspor,

 

 

Serhat Ardahanspor-Artvin Hopaspor,

 

 

Iğdır Arasspor-Sarıkamış Belediyespor,

 

 

Muşspor-Patnosgücü, Mardinspor-Kurtalanspor,

 

 

Hakkarispor- Tatvan Gençlerbirliğispor,

 

 

 

Osmaniyespor-Aksaray Belediyespor,

 

 

Kilis Belediyespor-Adıyamanspor,

 

 

Bucak Belediye Oğuzhanspor-Karaman Belediyespor,

 

 

Eğirdirspor-Utaş Uşakspor.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.