Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kitap Okuma Yarışmasında Ödül Yağmuru

EĞİTİM 24.12.2016 - 19:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kitap Okuma Yarışmasında Ödül Yağmuru

Altınyıldız Eğitim Kurumları Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına katılan 39 Ortaokulun öğrencileri birbirinden güzel hediyeler kazandılar.
Altınyıldız Eğitim Kurumları Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına katılan 39 Ortaokulun öğrencileri birbirinden güzel hediyeler kazandılar.   Yarışmaya katılan tüm okullara ve ekiplere yarışma amacına uygun olarak kitap, katılım belgesi ve plaket verildi.   1.,2,3, olan okul ekiplerinde her bir öğrenciye diğer ödüllerin yanı sıra altın armağan edildi. Kaybedeni olmayan yarışmaya katılan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri başarılı organizasyonla ilgili, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkür etmişlerdir.   Bu başarılı organizasyonda jüri üyeleri olarak görev yapan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğretmenleri: İbrahim Sağlam-Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zümre Başkanı-Jüri Başkanı Dilek Sarıtosun- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye Ali Güven- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye Funda Uşak- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye Tuğba Varilci- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye Seda Çelik- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye Adalet Odabaşı- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye’ne plaket armağan edildi. Türkiye’nin eğitim alanında en önemli sorunlardan birisi olan “Kitap Okuma Sorunu” düzenlenen bu örnek etkinlikle gündeme getirilmiştir.
Altınyıldız Eğitim Kurumları Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına katılan 39 Ortaokulun öğrencileri birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına katılan 39 Ortaokulun öğrencileri birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

 

Yarışmaya katılan tüm okullara ve ekiplere yarışma amacına uygun olarak kitap, katılım belgesi ve plaket verildi.

 

1.,2,3, olan okul ekiplerinde her bir öğrenciye diğer ödüllerin yanı sıra altın armağan edildi.

Kaybedeni olmayan yarışmaya katılan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri başarılı organizasyonla ilgili, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkür etmişlerdir.

 

Bu başarılı organizasyonda jüri üyeleri olarak görev yapan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğretmenleri:

İbrahim Sağlam-Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zümre Başkanı-Jüri Başkanı

Dilek Sarıtosun- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Ali Güven- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Funda Uşak- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Tuğba Varilci- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Seda Çelik- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Adalet Odabaşı- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye’ne plaket armağan edildi.

Türkiye’nin eğitim alanında en önemli sorunlardan birisi olan “Kitap Okuma Sorunu” düzenlenen bu örnek etkinlikle gündeme getirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.