MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılay’dan bağış standı

NEVŞEHİR 31.07.2019 - 14:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılay’dan bağış standı

Yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırseverlerden kurban bağışı alan Kızılay Nevşehir Şube başkanlığı Gülbahçe karşısında bağış standı kurdu.
  NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırseverlerden kurban bağışı alan Kızılay Nevşehir Şube başkanlığı Gülbahçe karşısında bağış standı kurdu.   Kurban bağışlarını Kızılay yoluyla dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara ulaştırmak isteyenler bu standı ziyaret ederek hem bilgi alabilecekler, hem de bağışlarını burada yapabilecekler.   Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, hayırsever Nevşehir halkına kurban bağışına gösterdikleri sağduyu nedeniyle teşekkür ederken, bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla kurban bağışı toplamak hedefinde olduklarının da altını çizdi.
Yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırseverlerden kurban bağışı alan Kızılay Nevşehir Şube başkanlığı Gülbahçe karşısında bağış standı kurdu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırseverlerden kurban bağışı alan Kızılay Nevşehir Şube başkanlığı Gülbahçe karşısında bağış standı kurdu.

 

Kurban bağışlarını Kızılay yoluyla dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara ulaştırmak isteyenler bu standı ziyaret ederek hem bilgi alabilecekler, hem de bağışlarını burada yapabilecekler.

 

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, hayırsever Nevşehir halkına kurban bağışına gösterdikleri sağduyu nedeniyle teşekkür ederken, bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla kurban bağışı toplamak hedefinde olduklarının da altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.