Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılay Genel Başkan Danışmanı Ellialtı, Seçen’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 27.06.2018 - 14:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kızılay Genel Başkan Danışmanı Ellialtı, Seçen’i Ziyaret Etti

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın Başdanışmanı Murat Ellialtı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türk Kızılayı’nın sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında zor durumda olan insanlara yönelik yaptığı yardımların hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.   Bu hizmetler için teşekkür eden Seçen, Türk Kızılayı’nın bundan sonraki çalışmaları için de başarı temennisinde bulundu.   Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın Başdanışmanı Murat Ellialtı’ da ,dünyanın önde gelen yardım kuruluşlarından biri haline gelen Türk Kızılayı’nın hayırseverlerin yakın ilgi ve destekleriyle bundan sonraki süreçte de hizmetlerini sürdüreceğini kaydetti.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ziyaretin anısına Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın Başdanışmanı Murat Ellialtı’ya Avanos el sanatları ürünü olan Anfora takdim ederken, Ellialtı’da Belediye Başkanı Seçen’e hediye takdim etti.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın Başdanışmanı Murat Ellialtı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türk Kızılayı’nın sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında zor durumda olan insanlara yönelik yaptığı yardımların hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.

 

Bu hizmetler için teşekkür eden Seçen, Türk Kızılayı’nın bundan sonraki çalışmaları için de başarı temennisinde bulundu.

 

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın Başdanışmanı Murat Ellialtı’ da ,dünyanın önde gelen yardım kuruluşlarından biri haline gelen Türk Kızılayı’nın hayırseverlerin yakın ilgi ve destekleriyle bundan sonraki süreçte de hizmetlerini sürdüreceğini kaydetti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ziyaretin anısına Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın Başdanışmanı Murat Ellialtı’ya Avanos el sanatları ürünü olan Anfora takdim ederken, Ellialtı’da Belediye Başkanı Seçen’e hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.