Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılay minik yürekleri ısıttı

NEVŞEHİR 14.09.2019 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılay minik yürekleri ısıttı

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı Köyünde 120 Öğrenciye, 240 parçadan oluşan mont ve kazak dağıttı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı Köyünde 120 Öğrenciye, 240 parçadan oluşan mont ve kazak dağıttı.   Kış gelmeden minik yürekleri ısıtan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, “Bizim için mesafeler önemli değil, yeter ki gönüller bir olsun. İnşallah bu kış Nevşehir'de minik yavrularımızı Kızılay’ın sıcaklığı ile saracağız. Bağışlarınızla daha çok insana ulaşmaya devam edeceğiz. Nevşehir genç Kızılay’ımız Abuşağı köyünde kolide ne var kampanyasıyla mont ve kıyafetlerle minik yavrularımızı sevgiyle donattılar. Kızılay olarak Nevşehir'e iyi gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı Köyünde 120 Öğrenciye, 240 parçadan oluşan mont ve kazak dağıttı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı Köyünde 120 Öğrenciye, 240 parçadan oluşan mont ve kazak dağıttı.

 

Kış gelmeden minik yürekleri ısıtan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, “Bizim için mesafeler önemli değil, yeter ki gönüller bir olsun. İnşallah bu kış Nevşehir'de minik yavrularımızı Kızılay’ın sıcaklığı ile saracağız. Bağışlarınızla daha çok insana ulaşmaya devam edeceğiz. Nevşehir genç Kızılay’ımız Abuşağı köyünde kolide ne var kampanyasıyla mont ve kıyafetlerle minik yavrularımızı sevgiyle donattılar. Kızılay olarak Nevşehir'e iyi gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.