Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Civelek, 'Dualarımız Mehmetçiklerimizle'

NEVŞEHİR 10.10.2019 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Civelek, 'Dualarımız Mehmetçiklerimizle'

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı operasyonunda Mehmetçiğe başarılar diledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı operasyonunda Mehmetçiğe başarılar diledi.   Başkan Civelek, “Ülke olarak her zaman barış ve adaletten yana olduk. Ülke olarak, millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve Hakk’ı haykırdık. Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre karşı, teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Bu harekat, ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek ve terör koridorunu engellemek için yapılan bir harekattır. Dualarımızla Türk Milletimizin, Mehmetçiğimizin yanındayız” açıklamasında bulundu.
Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı operasyonunda Mehmetçiğe başarılar diledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı operasyonunda Mehmetçiğe başarılar diledi.

 

Başkan Civelek, “Ülke olarak her zaman barış ve adaletten yana olduk. Ülke olarak, millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve Hakk’ı haykırdık. Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre karşı, teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Bu harekat, ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek ve terör koridorunu engellemek için yapılan bir harekattır. Dualarımızla Türk Milletimizin, Mehmetçiğimizin yanındayız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.