MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılay Şube Başkanı Civelek, Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

GÜNCEL 22.10.2018 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kızılay Şube Başkanı Civelek, Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’i makamında kabul etti.
  Ziyarete; Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Başkan Yardımcısı Gürbüz Dinç, Şube Sekreteri Dr. Tansu Bayram Uz, Şube Sekreter Yardımcısı Avukat İkbal Kurtçu, Muhasip Osman Vergiveren, Veznedar Esnaf Hüseyin Daldiken, Yönetim Kurulu Üyesi Esnaf Yasin Ellialtı ve Denetçi Turan Balak katıldı.   Kızılay Genel Merkezince yapılan atamanın ardından yeni görevine başlayan Türk Kızılay Derneği Nevşehir Şubesi Yeni Başkanı Ercan Civelek ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini Valilik makamında kabul eden Vali Aktaş, kendileri ile bir süre sohbet ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.   Vali Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Civelek’e ve heyetine teşekkür etti.   Türk Kızılay Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Civelek ise, kendilerini ve yönetimini kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür ederek, yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.   Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’i makamında kabul etti.

 

Ziyarete; Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Başkan Yardımcısı Gürbüz Dinç, Şube Sekreteri Dr. Tansu Bayram Uz, Şube Sekreter Yardımcısı Avukat İkbal Kurtçu, Muhasip Osman Vergiveren, Veznedar Esnaf Hüseyin Daldiken, Yönetim Kurulu Üyesi Esnaf Yasin Ellialtı ve Denetçi Turan Balak katıldı.

 

Kızılay Genel Merkezince yapılan atamanın ardından yeni görevine başlayan Türk Kızılay Derneği Nevşehir Şubesi Yeni Başkanı Ercan Civelek ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini Valilik makamında kabul eden Vali Aktaş, kendileri ile bir süre sohbet ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

Vali Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Civelek’e ve heyetine teşekkür etti.

 

Türk Kızılay Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Civelek ise, kendilerini ve yönetimini kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür ederek, yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.