MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılay ve Milli Eğitimden ara tatil etkinliği

NEVŞEHİR 19.11.2019 - 15:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılay ve Milli Eğitimden ara tatil etkinliği

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı, Genç Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ara tatil etkinliği düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı, Genç Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ara tatil etkinliği düzenlendi.   Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcıları Murat Dildöken ve Murat Saltık’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve velisinin katıldığı etkinlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi içerisindeki 3 Nolu çim sahada gerçekleştirildi.   İlk ve Orta dereceli okul öğrencilerinin yoğun ilgisini gören çocuklar 15 ayrı etkinlikte doyasıya eğlendiler. Etkinliklerde dereceye girenlere çeşitli ödüllerde verildi.   Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek etkinliğe katılan öğrenci ve velilerinin yanı sıra etkinliğe bizzat katılarak destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcıları Murat Dildöken ve Murat Saltık’a teşekkür etti.    
Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı, Genç Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ara tatil etkinliği düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı, Genç Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ara tatil etkinliği düzenlendi.

 

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcıları Murat Dildöken ve Murat Saltık’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve velisinin katıldığı etkinlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi içerisindeki 3 Nolu çim sahada gerçekleştirildi.

 

İlk ve Orta dereceli okul öğrencilerinin yoğun ilgisini gören çocuklar 15 ayrı etkinlikte doyasıya eğlendiler. Etkinliklerde dereceye girenlere çeşitli ödüllerde verildi.

 

Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek etkinliğe katılan öğrenci ve velilerinin yanı sıra etkinliğe bizzat katılarak destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcıları Murat Dildöken ve Murat Saltık’a teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.