MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılırmak görüntülü düğün fotoları revaçta

NEVŞEHİR 31.08.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılırmak görüntülü düğün fotoları revaçta

Avanos ilçesi özellikle hafta sonlarında yeni gelin adaylarının da uğramadan geçmedikleri bir merkez haline geldi. Yeni gelinlerin yeni gelenekleri arasında Kızılırmak kenarında düğün hatırası fotoğrafı çektirmekte yer alıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesi özellikle hafta sonlarında yeni gelin adaylarının da uğramadan geçmedikleri bir merkez haline geldi. Yeni gelinlerin yeni gelenekleri arasında Kızılırmak kenarında düğün hatırası fotoğrafı çektirmekte yer alıyor.  Hafta sonlarında sadece Nevşehir’den değil çevre illerden de yüzlerce insanı ağırlayan Avanos ilçesinde bulunan tahta köprü de, Kızılırmak kenarında dünya evine girdiği eşiyle birlikte Kızılırmak görüntülü fotoğraf çektiren yeni gelinlerin ortaya çıkardığı ilginç pozları da yeni edinilen gelenekleri kadar dikkat çekici.  İlimizde düğün çekimi yapan stüdyoların düğün esnasında bölgenin tarihi ve turistik merkezlerini gezdirip özel fotoğraf kareleri yakalamaya çalıştıkları mekanların arasına son dönemlerde Avanos’ta eklendi.
Avanos ilçesi özellikle hafta sonlarında yeni gelin adaylarının da uğramadan geçmedikleri bir merkez haline geldi. Yeni gelinlerin yeni gelenekleri arasında Kızılırmak kenarında düğün hatırası fotoğrafı çektirmekte yer alıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesi özellikle hafta sonlarında yeni gelin adaylarının da uğramadan geçmedikleri bir merkez haline geldi. Yeni gelinlerin yeni gelenekleri arasında Kızılırmak kenarında düğün hatırası fotoğrafı çektirmekte yer alıyor. 


Hafta sonlarında sadece Nevşehir’den değil çevre illerden de yüzlerce insanı ağırlayan Avanos ilçesinde bulunan tahta köprü de, Kızılırmak kenarında dünya evine girdiği eşiyle birlikte Kızılırmak görüntülü fotoğraf çektiren yeni gelinlerin ortaya çıkardığı ilginç pozları da yeni edinilen gelenekleri kadar dikkat çekici. 
İlimizde düğün çekimi yapan stüdyoların düğün esnasında bölgenin tarihi ve turistik merkezlerini gezdirip özel fotoğraf kareleri yakalamaya çalıştıkları mekanların arasına son dönemlerde Avanos’ta eklendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.