Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yılsonu sergisi açtı

EĞİTİM 30.04.2019 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yılsonu sergisi açtı

Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları sergiledi.
  Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken program Okul Müdürü İsmail Çete’nin yaptığı konuşma ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan okul müdürü İsmail Çete, “2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin okulumuzun atölyelerinde ve işletmelerinde yapmış oldukları ürünleri sizlere sergilemekten dolayı son derece mutluyuz. Okulumuz mesleki teknik eğitim müdürlüğüne bağlı 1977 yılında eğitime başlayan şu an itibariyle Anadolu meslek programı uygulayan bir okuldur. Okulumuzda makina teknolojisi, metal teknolojisi, elektrik elektronik teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi alanlarında eğitim vermekteyiz. Meslek lisesi memleket meselesi felsefesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ülkemizin geleceği mesleki eğitimin bilinciyle atölyelerimizi bakanlığımızın imkanlarıyla teknolojiye uygun bir şekilde güncellemekteyiz. Eğitimci kadromuz kendisini en iyi şekilde yetiştirmiş öğretmenlerden oluşmaktadır'' dedi.   Okul Müdürü İsmail Çete’nin konuşmasının ardından ise öğrenciler tarafından hazırlanan sergi açılışı Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş, Okul Müdürü İsmail Çete ve öğretmenler tarafından açıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan projeler hakkında bilgiler alan Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş merak ettikleri konuları ise öğrencilere sordu.   Sergi açılışı davetlilere çeşitli ikramların yapılmasının ardından sona erdi.  
Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları sergiledi.

 

Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken program Okul Müdürü İsmail Çete’nin yaptığı konuşma ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan okul müdürü İsmail Çete, “2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin okulumuzun atölyelerinde ve işletmelerinde yapmış oldukları ürünleri sizlere sergilemekten dolayı son derece mutluyuz. Okulumuz mesleki teknik eğitim müdürlüğüne bağlı 1977 yılında eğitime başlayan şu an itibariyle Anadolu meslek programı uygulayan bir okuldur. Okulumuzda makina teknolojisi, metal teknolojisi, elektrik elektronik teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi alanlarında eğitim vermekteyiz. Meslek lisesi memleket meselesi felsefesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ülkemizin geleceği mesleki eğitimin bilinciyle atölyelerimizi bakanlığımızın imkanlarıyla teknolojiye uygun bir şekilde güncellemekteyiz. Eğitimci kadromuz kendisini en iyi şekilde yetiştirmiş öğretmenlerden oluşmaktadır'' dedi.

 

Okul Müdürü İsmail Çete’nin konuşmasının ardından ise öğrenciler tarafından hazırlanan sergi açılışı Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş, Okul Müdürü İsmail Çete ve öğretmenler tarafından açıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan projeler hakkında bilgiler alan Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş merak ettikleri konuları ise öğrencilere sordu.

 

Sergi açılışı davetlilere çeşitli ikramların yapılmasının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.