Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Koç'tan Avanos Belediye Başkan adayı Sarıtaş'a destek

SİYASET 26.01.2019 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Koç'tan Avanos Belediye Başkan adayı Sarıtaş'a destek

MHP Avanos Belediye Başkan adayı Mustafa Kenan Sarıtaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  MHP Avanos Belediye Başkan adayı Mustafa Kenan Sarıtaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken seçim ilçe merkezinde bulunan seçim ofisinde de vatandaşlar ile bir araya geliyor. Avanos’ta yapılması gereken çalışmaları burada vatandaşlara anlatan Sarıtaş, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde kazandırdıkları takdirde yep yeni bir vizyon ile yöneteceklerini ve ilçenin eksikliklerini biran önce gidereceklerini ifade etti.   “Koç’tan Sarıtaş’a destek” MHP 27. Dönem milletvekili adayı Fazlı Koç’ta Avanos Belediye Başkan adayı Mustafa Kenan Sarıtaş’ı seçim ofisinde ziyaret ederek her türlü desteğe hazır oldukları mesajını verirken Sarıtaş kendilerini yalnız bırakmayan Koç’a teşekkür etti.
MHP Avanos Belediye Başkan adayı Mustafa Kenan Sarıtaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

MHP Avanos Belediye Başkan adayı Mustafa Kenan Sarıtaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken seçim ilçe merkezinde bulunan seçim ofisinde de vatandaşlar ile bir araya geliyor. Avanos’ta yapılması gereken çalışmaları burada vatandaşlara anlatan Sarıtaş, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde kazandırdıkları takdirde yep yeni bir vizyon ile yöneteceklerini ve ilçenin eksikliklerini biran önce gidereceklerini ifade etti.

 

“Koç’tan Sarıtaş’a destek”

MHP 27. Dönem milletvekili adayı Fazlı Koç’ta Avanos Belediye Başkan adayı Mustafa Kenan Sarıtaş’ı seçim ofisinde ziyaret ederek her türlü desteğe hazır oldukları mesajını verirken Sarıtaş kendilerini yalnız bırakmayan Koç’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.