Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kocatepe Kahve Evi Nevşehirspor Formalarıyla Hizmet Veriyor

SPOR 01.04.2018 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kocatepe Kahve Evi Nevşehirspor Formalarıyla Hizmet Veriyor

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde faaliyet gösteren Kocatepe Kahve çalışanları Nevşehirspor’un şampiyonluk yolunda ki maçı öncesinde Nevşehirspor formalarıyla müşterilerine hizmet veriyor.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’a 7’den 77’ye destek yağmaya devam ediyor. Tüm Nevşehir halkı Nevşehirspor’un şampiyonluğuna kenetlenirken Nissara AVM’de faaliyet gösteren Kocatepe Kahve Evi çalışanları kırmızı beyaz çizgili Nevşehirspor formasıyla müşterilerine hizmet veriyor.   Kocatepe Kahve Evi işletme sahibi Mustafa Çiçekli yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor’a bizler de işletmemiz olarak Nevşehirspor formalarımız ile destek olmaya ve dikkat çekmeye çalıştık. Nevşehirspor’umuzun sezon sonuna kadar oynayacağı maç günlerinde de formalarımızı giyinmeye devam edeceğiz. Takımımıza son iki maçımızda başarılar dileriz” dedi.
Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde faaliyet gösteren Kocatepe Kahve çalışanları Nevşehirspor’un şampiyonluk yolunda ki maçı öncesinde Nevşehirspor formalarıyla müşterilerine hizmet veriyor.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’a 7’den 77’ye destek yağmaya devam ediyor. Tüm Nevşehir halkı Nevşehirspor’un şampiyonluğuna kenetlenirken Nissara AVM’de faaliyet gösteren Kocatepe Kahve Evi çalışanları kırmızı beyaz çizgili Nevşehirspor formasıyla müşterilerine hizmet veriyor.

 

Kocatepe Kahve Evi işletme sahibi Mustafa Çiçekli yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor’a bizler de işletmemiz olarak Nevşehirspor formalarımız ile destek olmaya ve dikkat çekmeye çalıştık. Nevşehirspor’umuzun sezon sonuna kadar oynayacağı maç günlerinde de formalarımızı giyinmeye devam edeceğiz. Takımımıza son iki maçımızda başarılar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.