Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kocatepe Kahve Evi Şampiyonluğa Hazır

SPOR 06.04.2018 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kocatepe Kahve Evi Şampiyonluğa Hazır

Kocatepe Kahve Evi Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’un şampiyonluğuna bayraklarla hazırlandı.
  BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk için son 90 dakika mücadelesine Ceyhanspor ile deplasmanda oynayacağı maç ile son noktayı koyacak olan temsilcimiz Nevşehirspor’da taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına son hazırlıklarını yapıyor.   Nissara AVM’de hizmet veren Kocatepe Kahve Evi işletmesi Nevşehirspor’un bayraklarıyla donatılırken tüm sporseverler ise Pazar günü elde edilecek olan galibiyetle şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor.   Nevşehirspor taraftarları ise Kocatepe Kahve Evinin dört bir yanının Nevşehirspor bayraklarıyla donatılması sonrasında işletme sahibi Mustafa Çiçekli’ye teşekkür ederken tüm esnaflara Nevşehirspor bayraklarını asma çağrısında bulundular.   Kocatepe Kahve Evi 8 Nisan Pazar günü tıpkı geçen hafta olduğu gibi personelleri Nevşehirspor formasıyla müşterilerine hizmet etmeye devam edecek.
Kocatepe Kahve Evi Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’un şampiyonluğuna bayraklarla hazırlandı.

 

BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk için son 90 dakika mücadelesine Ceyhanspor ile deplasmanda oynayacağı maç ile son noktayı koyacak olan temsilcimiz Nevşehirspor’da taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına son hazırlıklarını yapıyor.

 

Nissara AVM’de hizmet veren Kocatepe Kahve Evi işletmesi Nevşehirspor’un bayraklarıyla donatılırken tüm sporseverler ise Pazar günü elde edilecek olan galibiyetle şampiyonluğu kutlamaya hazırlanıyor.

 

Nevşehirspor taraftarları ise Kocatepe Kahve Evinin dört bir yanının Nevşehirspor bayraklarıyla donatılması sonrasında işletme sahibi Mustafa Çiçekli’ye teşekkür ederken tüm esnaflara Nevşehirspor bayraklarını asma çağrısında bulundular.

 

Kocatepe Kahve Evi 8 Nisan Pazar günü tıpkı geçen hafta olduğu gibi personelleri Nevşehirspor formasıyla müşterilerine hizmet etmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.