Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Koltuk Mu Parti Sevdası Mı?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2014 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Koltuk Mu Parti Sevdası Mı?

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde partisinden aday gösterilmeyenler bağımsız adaylıklarını yavaş yavaş açıklamaya da başlıyor. Nitekim bunun en son örneklerini CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Derinkuyu ilçesinden ve Hacıbektaş ilçesinden gördük.  Derinkuyu ilçesinde partisi tarafından aday gösterilmeyen Mustafa Erdem CHP’den Belediye Başkan adayı gösterilmeyince şimdiler de Derinkuyu halkının nabzını tutarak kendisini bağımsız aday olarak tanıtmaya başladı. Aynı şekilde Hacıbektaş ilçesinde de Recai Aksu bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. CHP’den gösterilmeyen aday adayları partilerine mi yoksa başka partilerin oylarına mı talipler burası tabi ki meçhul. Önümüzde ki hafta içi açıklanması beklenen AK Parti aday adaylarının da böyle bir davranış içerisine girecekleri şimdiden duyulmaya başlandı. Tüm bu gelişmeler karşısında ise Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak aday adaylarına sormak istiyoruz. Acaba sizlerin aday adaylıkları parti sevdasından mı yoksa koltuk sevdasından mıdır? Yine çok merak edilen sorulardan bir tanesi daha acaba siyasi partiler aday adaylıkları süresince güzel, ancak aday gösterilmeyince mi kötü oluyor soruları akıllara geliyor. Ancak şuanda görülen o ki Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçeleri siyasi parti adaylarının yanı sıra bağımsız belediye başkan adayları ile de bol bol gündeme geleceğe benziyor. 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde partisinden aday gösterilmeyenler bağımsız adaylıklarını yavaş yavaş açıklamaya da başlıyor. Nitekim bunun en son örneklerini CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Derinkuyu ilçesinden ve Hacıbektaş ilçesinden gördük.  Derinkuyu ilçesinde partisi tarafından aday gösterilmeyen Mustafa Erdem CHP’den Belediye Başkan adayı gösterilmeyince şimdiler de Derinkuyu halkının nabzını tutarak kendisini bağımsız aday olarak tanıtmaya başladı. Aynı şekilde Hacıbektaş ilçesinde de Recai Aksu bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. CHP’den gösterilmeyen aday adayları partilerine mi yoksa başka partilerin oylarına mı talipler burası tabi ki meçhul. Önümüzde ki hafta içi açıklanması beklenen AK Parti aday adaylarının da böyle bir davranış içerisine girecekleri şimdiden duyulmaya başlandı. Tüm bu gelişmeler karşısında ise Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak aday adaylarına sormak istiyoruz. Acaba sizlerin aday adaylıkları parti sevdasından mı yoksa koltuk sevdasından mıdır? Yine çok merak edilen sorulardan bir tanesi daha acaba siyasi partiler aday adaylıkları süresince güzel, ancak aday gösterilmeyince mi kötü oluyor soruları akıllara geliyor.
Ancak şuanda görülen o ki Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçeleri siyasi parti adaylarının yanı sıra bağımsız belediye başkan adayları ile de bol bol gündeme geleceğe benziyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.