Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kongreler büyük bir titizlik içerisinde yapılacak

SİYASET 20.08.2020 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kongreler büyük bir titizlik içerisinde yapılacak

  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongrelerine hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.     Son günlerde Türkiye genelinde korona virüs vakalarının artışa geçmesi nedeniyle virüs tedbirlerinin en yüksek seviyede uygulanacağı ilçe kongrelerine delegeler ve parti yöneticileri haricinde kimse davet edilmedi.   01 Eylül'de Hacıbektaş ilçesinde başlayıp, 12 Eylül tarihinde yapılacak olan merkez ilçe kongresiyle tamamlanacak olan ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin tarihi de belirlenecek.     İlçe kongrelerinin uzun konuşmaların yapıldığı bir ortamda değil, kısa süreli tutulmasına özen gösterileceğini , Korona virüs tedbirleri nedeniyle kongrelerin yapılacağı salonlarda yoğunluk yaşanmamasına büyük özen gösterileceği belirtildi. 

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongrelerine hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.  

 

Son günlerde Türkiye genelinde korona virüs vakalarının artışa geçmesi nedeniyle virüs tedbirlerinin en yüksek seviyede uygulanacağı ilçe kongrelerine delegeler ve parti yöneticileri haricinde kimse davet edilmedi.

 

01 Eylül'de Hacıbektaş ilçesinde başlayıp, 12 Eylül tarihinde yapılacak olan merkez ilçe kongresiyle tamamlanacak olan ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin tarihi de belirlenecek.  

 

İlçe kongrelerinin uzun konuşmaların yapıldığı bir ortamda değil, kısa süreli tutulmasına özen gösterileceğini , Korona virüs tedbirleri nedeniyle kongrelerin yapılacağı salonlarda yoğunluk yaşanmamasına büyük özen gösterileceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.