MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kooperatif ve meslek kuruluşlarının toplantıları ertelendi

NEVŞEHİR 21.03.2020 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kooperatif ve meslek kuruluşlarının toplantıları ertelendi

Korona Virüs önlemleri çerçevesinde Nevşehir’de yapılması planlanan kooperatif ve meslek kuruluşlarının toplantıları ertelendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona Virüs önlemleri çerçevesinde Nevşehir’de yapılması planlanan kooperatif ve meslek kuruluşlarının toplantıları ertelendi.   Konuya dair açıklamalarda bulunan Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, “Ticaret İl Müdürlüğümüz görev alanı içerisinde bulunan kooperatif ve üst kuruluşları ile esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarının olağan ve olağanüstü genel kurul toplantıları Corona (covit-19) salgınının bertaraf edilmesi ve ortaya çıkacak zararların önüne geçilmesi amacıyla, 2020 yılı Nisan ayı sonrasında yapılmak üzere ertelenmiştir. Kooperatiflerin ve esnaf sanatkarlar meslek kuruluşlarının planlamalarını buna göre yapmaları gerekmektedir” dedi.
Korona Virüs önlemleri çerçevesinde Nevşehir’de yapılması planlanan kooperatif ve meslek kuruluşlarının toplantıları ertelendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona Virüs önlemleri çerçevesinde Nevşehir’de yapılması planlanan kooperatif ve meslek kuruluşlarının toplantıları ertelendi.

 

Konuya dair açıklamalarda bulunan Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, “Ticaret İl Müdürlüğümüz görev alanı içerisinde bulunan kooperatif ve üst kuruluşları ile esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarının olağan ve olağanüstü genel kurul toplantıları Corona (covit-19) salgınının bertaraf edilmesi ve ortaya çıkacak zararların önüne geçilmesi amacıyla, 2020 yılı Nisan ayı sonrasında yapılmak üzere ertelenmiştir. Kooperatiflerin ve esnaf sanatkarlar meslek kuruluşlarının planlamalarını buna göre yapmaları gerekmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.