Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KOP Bilgilendirme toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 16.07.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KOP Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Konya Ovası Projesi (KOP) Bilgilendirme Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Toplantıda; KOP ile Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından yatırım programı kapsamında Nevşehir’de gerçekleştirilebilecek projeler hususunda istişarelerde bulunularak, görüş ve öneriler değerlendirildi.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, KAPHİB Müdürü Levent Ak, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ve KOP temsilcileri katıldı.
Konya Ovası Projesi (KOP) Bilgilendirme Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Toplantıda; KOP ile Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından yatırım programı kapsamında Nevşehir’de gerçekleştirilebilecek projeler hususunda istişarelerde bulunularak, görüş ve öneriler değerlendirildi.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, KAPHİB Müdürü Levent Ak, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ve KOP temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.