MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KOP ile 2 projenin protokol imza töreni yapıldı

NEVŞEHİR 26.06.2020 - 09:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KOP ile 2 projenin protokol imza töreni yapıldı

Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programları kapsamında "KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi (KOP Okuyor) "Programı ve "Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (KOPSOGEP)" teklif çağrılarına 1.200 proje başvurusu yapılmış ve 41 proje desteklenmeye hak kazandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programları kapsamında "KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi (KOP Okuyor) "Programı ve "Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (KOPSOGEP)" teklif çağrılarına 1.200 proje başvurusu yapılmış ve 41 proje desteklenmeye hak kazandı.   Bu kapsamda Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programlarında 2 proje hibe almaya hak kazandı. 2 Projenin protokol imza töreni Nevşehir'de yapıldı.   Protokol imza törenine KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim Tongur, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, Kop Bölge Kalkınma İdaresi Ekonomik Kalkınma, Sanayi Ve Hizmetler Koordinatörü Numan Katıksız, Kop Bölge Kalkınma İdaresi Tarım Ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü M. Ümit Yorgancılar Ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Katıldı.   KOP Okuyor Programında "KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ve KOPSOGEP Programında "KOP ile Hayallere Bir Adım Daha" Projelerimiz Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi tarafından yürütülecek.   "KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ile ülkemizin ilk ve tek CEBİR KÜTÜPHANESİ İlimizde kurulacak. "KOP ile Hayallerime Bir Adım Daha" proje ile Kızılay Nevşehir Şubesi işbirliği ile dezavantajlı öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve mesleki becerilerinin artırılmasına yönelik faaliyetler gerçekleştirilecek. KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim Tongur Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün KOP projeleri konusunda başarılı olduklarını ve hayata dokunan projeler hazırladığını belirterek Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Ar-Ge Birimine teşekkür etti.
Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programları kapsamında "KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi (KOP Okuyor) "Programı ve "Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (KOPSOGEP)" teklif çağrılarına 1.200 proje başvurusu yapılmış ve 41 proje desteklenmeye hak kazandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programları kapsamında "KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi (KOP Okuyor) "Programı ve "Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (KOPSOGEP)" teklif çağrılarına 1.200 proje başvurusu yapılmış ve 41 proje desteklenmeye hak kazandı.

 

Bu kapsamda Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programlarında 2 proje hibe almaya hak kazandı. 2 Projenin protokol imza töreni Nevşehir'de yapıldı.

 

Protokol imza törenine KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim Tongur, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, Kop Bölge Kalkınma İdaresi Ekonomik Kalkınma, Sanayi Ve Hizmetler Koordinatörü Numan Katıksız, Kop Bölge Kalkınma İdaresi Tarım Ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü M. Ümit Yorgancılar Ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Katıldı.

 

KOP Okuyor Programında "KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ve KOPSOGEP Programında "KOP ile Hayallere Bir Adım Daha" Projelerimiz Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi tarafından yürütülecek.

 

"KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ile ülkemizin ilk ve tek CEBİR KÜTÜPHANESİ İlimizde kurulacak. "KOP ile Hayallerime Bir Adım Daha" proje ile Kızılay Nevşehir Şubesi işbirliği ile dezavantajlı öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve mesleki becerilerinin artırılmasına yönelik faaliyetler gerçekleştirilecek. KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim Tongur Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün KOP projeleri konusunda başarılı olduklarını ve hayata dokunan projeler hazırladığını belirterek Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Ar-Ge Birimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.