Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köprülü kavşağa Şehidin ismi verilecek

İLÇELER 21.10.2019 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Köprülü kavşağa Şehidin ismi verilecek

Hacıbektaş Belediyesi ilçede bulunan bir köprülü kavşağa 2016 yılında şehadete ulaşan Şehidimizin isminin verilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğüne başvuruda bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediyesi ilçede bulunan bir köprülü kavşağa 2016 yılında şehadete ulaşan Şehidimizin isminin verilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğüne başvuruda bulundu.   Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “Karayolları Genel Müdürlüğüne Hacıbektaş 103 Evler Çevre yoluna yapılan köprülü kavşağa, 2016 yılında hain bir Terör saldırısı sonucu şehit olan Hacıbektaş’ın evladı Emre Türkmen’in isminin verilmesi için teklifte bulunduk. Umarım olumlu bir sonuç alır Şehidimiz ismini ölümsüzleştiririz. Konunun takipçisi olacağız” dedi.  
Hacıbektaş Belediyesi ilçede bulunan bir köprülü kavşağa 2016 yılında şehadete ulaşan Şehidimizin isminin verilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğüne başvuruda bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediyesi ilçede bulunan bir köprülü kavşağa 2016 yılında şehadete ulaşan Şehidimizin isminin verilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğüne başvuruda bulundu.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “Karayolları Genel Müdürlüğüne Hacıbektaş 103 Evler Çevre yoluna yapılan köprülü kavşağa, 2016 yılında hain bir Terör saldırısı sonucu şehit olan Hacıbektaş’ın evladı Emre Türkmen’in isminin verilmesi için teklifte bulunduk. Umarım olumlu bir sonuç alır Şehidimiz ismini ölümsüzleştiririz. Konunun takipçisi olacağız” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.