Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Koray Avcı Konseri İptal Olacak mı?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2016 - 13:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Koray Avcı Konseri İptal Olacak mı?

  Ankara’da yaşanan son terör saldırısı sonrasında 16 Mart Çarşamba günü yapılacak olan Koray Avcı konserinin iptal olup olmayacağı merak konusu.   Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonrasında 37 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve 125 vatandaşımızın yaralanması sonrasında gözler etkinliklere çevrildi. Türkiye’de birçok şehirde düzenlenecek olan etkinliklerin tek tek iptal olduğu açıklanırken gözler 16 Mart Çarşamba günü Nevşehir’de düzenlenecek olan Koray Avcı konserinin iptal edilip edilmeyeceğine çevrildi. Koray Avcı konser biletlerinin halen satışta olduğu gözlemlenirken konsere iki gün kala iptal ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.   
 
Ankara’da yaşanan son terör saldırısı sonrasında 16 Mart Çarşamba günü yapılacak olan Koray Avcı konserinin iptal olup olmayacağı merak konusu.
 
Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonrasında 37 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve 125 vatandaşımızın yaralanması sonrasında gözler etkinliklere çevrildi. Türkiye’de birçok şehirde düzenlenecek olan etkinliklerin tek tek iptal olduğu açıklanırken gözler 16 Mart Çarşamba günü Nevşehir’de düzenlenecek olan Koray Avcı konserinin iptal edilip edilmeyeceğine çevrildi.
Koray Avcı konser biletlerinin halen satışta olduğu gözlemlenirken konsere iki gün kala iptal ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.