Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Koreli öğrenciler Nevşehir'de 'İnsanlık için çaldı'

GÜNCEL 04.01.2019 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Koreli öğrenciler Nevşehir'de 'İnsanlık için çaldı'

Güney Kore'de çeşitli üniversitelerde okuyan 6 öğrenci ve 1 öğretmen tüm dünyaya barış mesajı vermek amacıyla sokaklarda şarkı söylüyor.
  Güney Kore’de çeşitli üniversitelerde okuyan öğrenciler tüm dünyaya barış mesajı vermek amacıyla şehir şehir gezerek şarkı söylüyor. Güney Koreli öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Kore müziklerini çalarak burada barış mesajı verirken, Nevşehir’de başlayan turları Türkiye’de 10 ilde daha devam edecek. Türkiye’de gezmiş oldukları şehirlerde kendi müziklerini tanıtan üniversite öğrencileri daha sonra ise bunu bir klip yaparak tüm dünyaya barış mesajı vermeyi hedefliyor. Güney Kore’de üniversitede öğretmenlik yaptığını ifade eden Doğu Gim, “Güney Kore’den geliyoruz. Türkiye’de 11 şehri ziyaret ederek Kore müziğini tanıtıyoruz. Türkiye’den sonra ise Kamboçya, Çin ve Japonya’ya gideceğiz. Biz Türkiye’yi çok seviyoruz” dedi. Güney Kore’den gelen üniversite öğrencilerinin sokakta söylemiş oldukları şarkıları vatandaşlar da cep telefonu kameralarıyla kaydetmeleri dikkatlerden kaçmadı.
Güney Kore'de çeşitli üniversitelerde okuyan 6 öğrenci ve 1 öğretmen tüm dünyaya barış mesajı vermek amacıyla sokaklarda şarkı söylüyor.

 

Güney Kore’de çeşitli üniversitelerde okuyan öğrenciler tüm dünyaya barış mesajı vermek amacıyla şehir şehir gezerek şarkı söylüyor. Güney Koreli öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Kore müziklerini çalarak burada barış mesajı verirken, Nevşehir’de başlayan turları Türkiye’de 10 ilde daha devam edecek. Türkiye’de gezmiş oldukları şehirlerde kendi müziklerini tanıtan üniversite öğrencileri daha sonra ise bunu bir klip yaparak tüm dünyaya barış mesajı vermeyi hedefliyor. Güney Kore’de üniversitede öğretmenlik yaptığını ifade eden Doğu Gim, “Güney Kore’den geliyoruz. Türkiye’de 11 şehri ziyaret ederek Kore müziğini tanıtıyoruz. Türkiye’den sonra ise Kamboçya, Çin ve Japonya’ya gideceğiz. Biz Türkiye’yi çok seviyoruz” dedi.

Güney Kore’den gelen üniversite öğrencilerinin sokakta söylemiş oldukları şarkıları vatandaşlar da cep telefonu kameralarıyla kaydetmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.