MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 214 oldu

TÜRKİYE GÜNDEMİ 31.03.2020 - 19:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 214 oldu

Türkiye'de korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 214'e yükseldi.
  Sağlık Bakanlığı'nın 31 Mart tarihli yeni korona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'deki güncel durumun aktarıldığı tabloya yeni vaka sayısı 2 bin 704 olarak açıklanırken ölüm sayısı ise 46 olarak duyuruldu.   Bakan Koca, "TEST sayımız düne oranla 25,2 arttı. TEST MERKEZİ sayımız 75’e ulaştı. Pozitif vakaların tespitinde daha hızlı ve avantajlıyız. Sosyal izolasyondan taviz vermeyelim. Temas=Risk. Lütfen unutmayalım."  açıklamasında bulundu.  
Türkiye'de korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 214'e yükseldi.

 

Sağlık Bakanlığı'nın 31 Mart tarihli yeni korona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'deki güncel durumun aktarıldığı tabloya yeni vaka sayısı 2 bin 704 olarak açıklanırken ölüm sayısı ise 46 olarak duyuruldu.

 

Bakan Koca, "TEST sayımız düne oranla 25,2 arttı. TEST MERKEZİ sayımız 75’e ulaştı. Pozitif vakaların tespitinde daha hızlı ve avantajlıyız. Sosyal izolasyondan taviz vermeyelim. Temas=Risk. Lütfen unutmayalım."  açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.