Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korona virüs uygulama planı toplantısı yapıldı

GÜNCEL 16.03.2020 - 22:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korona virüs uygulama planı toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Başkanlığında, Koronavirüs (COVİD-19) İl Düzeyi Uygulama Planı toplantısı yapıldı.
  Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkıp, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) ile ilgili alınan ve alınacak olan tedbirler ve önlemler görüşüldü.   Toplantıda; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay tarafından virüsten korunma yolları, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan kurallar, sağlık teşkilatı olarak Koronavirüs ile ilgili alınan tedbir ve önlemlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve paydaş kurumlarca uygulanacak planlar ve tedbirler ele alındı.   Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, ilgili kurum amirleri ile Oda başkanları katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Başkanlığında, Koronavirüs (COVİD-19) İl Düzeyi Uygulama Planı toplantısı yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkıp, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) ile ilgili alınan ve alınacak olan tedbirler ve önlemler görüşüldü.

 

Toplantıda; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay tarafından virüsten korunma yolları, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan kurallar, sağlık teşkilatı olarak Koronavirüs ile ilgili alınan tedbir ve önlemlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve paydaş kurumlarca uygulanacak planlar ve tedbirler ele alındı.

 

Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, ilgili kurum amirleri ile Oda başkanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.