Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bin 518’e yükseldi

TÜRKİYE GÜNDEMİ 15.04.2020 - 20:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bin 518’e yükseldi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, korona virüsten bugüne kadar bin 518 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
  Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugün yapılan test sayısını ve vaka sayısını açıkladı. Bakan Koca açıklamasında, “Vaka sayısındaki artış hızı, yoğun bakım ve solunum desteği ihtiyacı olan hastaların sayısındaki artış hızı sabit kalma eğiliminde. 875’i son 24 saatte olmak üzere 5 bin 674 hastamız taburcu edildi. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım” dedi.   Türkiye’de 15 Nisan itibarıyla korona virüs vakası 69 bin 392 olarak açıklanırken bin 5 18 kişinin ise hayatını kaybetti açıklandı. Korona virüsten 5 bin 674 vatandaşımız ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, korona virüsten bugüne kadar bin 518 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugün yapılan test sayısını ve vaka sayısını açıkladı. Bakan Koca açıklamasında, “Vaka sayısındaki artış hızı, yoğun bakım ve solunum desteği ihtiyacı olan hastaların sayısındaki artış hızı sabit kalma eğiliminde. 875’i son 24 saatte olmak üzere 5 bin 674 hastamız taburcu edildi. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım” dedi.

 

Türkiye’de 15 Nisan itibarıyla korona virüs vakası 69 bin 392 olarak açıklanırken bin 5 18 kişinin ise hayatını kaybetti açıklandı. Korona virüsten 5 bin 674 vatandaşımız ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.