Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KOSGEB’ten Sıfır Faizli 50.000 TL Kredi Başvuruları Yeniden Başladı

NEVŞEHİR 13.02.2017 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KOSGEB’ten Sıfır Faizli 50.000 TL Kredi Başvuruları Yeniden Başladı

Kosgeb geçtiğimiz aylarda verdiği ve 15.000 kişinin faydalandığı 0 faizli kredi desteğinin başvurularını tekrar başlattı.
Kosgeb geçtiğimiz aylarda verdiği ve 15.000 kişinin faydalandığı 0 faizli kredi desteğinin başvurularını tekrar başlattı.   -              Son başvuru tarihi 20 Şubat 2017  -             http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr  adresinden yapılacak olan başvurular dan önce Kosgeb veri tabanına kayıt olma şartı yok. -              Kosgeb veri tabanına kayıt olmadan direk yukardaki adrese girerek başvuru yapılabilmekte. -              27 Şubat tarihinden itibaren KOSGEB kredi çıkanları bildirecek ve bu tarihten sonra Kobiler Kosgeb kayıtlarını güncellemeleri gerekmekte. -              Kredi çıkanlar Kosgeb’in protokol imzaladığı bankalarla anlaşma yapıp kredilerini kullanabilecekler. -              Geçtiğimiz ay verilen 50.000 TL ve 2015 yılında verilen 30.000 TL faizsiz destekten faydalananlar bu destekten tekrar yararlanamayacak. -              Yıllık Net satış hasılatı 1.000.000 TL den daha az olan ve 10 kişi altında çalıştıran işletmelere öncelik verilecek. -              Bütün başvuru sahipleri güvenlik soruşturmasından geçirildikten sonra en az satış hasılatı ve eleman sayısı olandan başlayarak sıralama gerçekleşecek. -              Destek almaya hak kazanan Kobi’ler ilk 12 ayı ödemesiz, 36 ay vade ile bu aldıkları miktarları geri ödeyecekler. -              Geçtiğimiz dönem başvuru yapan KOBİ lerin tekrar başvuru yapmaları gerekmeyecek.  
Kosgeb geçtiğimiz aylarda verdiği ve 15.000 kişinin faydalandığı 0 faizli kredi desteğinin başvurularını tekrar başlattı.

Kosgeb geçtiğimiz aylarda verdiği ve 15.000 kişinin faydalandığı 0 faizli kredi desteğinin başvurularını tekrar başlattı.

 

-              Son başvuru tarihi 20 Şubat 2017

 -             http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr  adresinden yapılacak olan başvurular dan önce Kosgeb veri tabanına kayıt olma şartı yok.

-              Kosgeb veri tabanına kayıt olmadan direk yukardaki adrese girerek başvuru yapılabilmekte.

-              27 Şubat tarihinden itibaren KOSGEB kredi çıkanları bildirecek ve bu tarihten sonra Kobiler Kosgeb kayıtlarını güncellemeleri gerekmekte.

-              Kredi çıkanlar Kosgeb’in protokol imzaladığı bankalarla anlaşma yapıp kredilerini kullanabilecekler.

-              Geçtiğimiz ay verilen 50.000 TL ve 2015 yılında verilen 30.000 TL faizsiz destekten faydalananlar bu destekten tekrar yararlanamayacak.

-              Yıllık Net satış hasılatı 1.000.000 TL den daha az olan ve 10 kişi altında çalıştıran işletmelere öncelik verilecek.

-              Bütün başvuru sahipleri güvenlik soruşturmasından geçirildikten sonra en az satış hasılatı ve eleman sayısı olandan başlayarak sıralama gerçekleşecek.

-              Destek almaya hak kazanan Kobi’ler ilk 12 ayı ödemesiz, 36 ay vade ile bu aldıkları miktarları geri ödeyecekler.

-              Geçtiğimiz dönem başvuru yapan KOBİ lerin tekrar başvuru yapmaları gerekmeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.