Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Devam Ediyor

NEVŞEHİR 21.06.2018 - 09:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Devam Ediyor

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ahiler Kalkınma Ajansı ve Çalışma ve İş Kurumu Nevşehir İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.
  Girişimcilik Eğitimi, 19.06.2018 – 22.06.2018 tarihleri arasında Ahiler Kalkınma Ajansı Hizmet Binası eğitim salonunda gerçekleştiriliyor.   Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Ahiler Kalkınma Ajansı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Birim Başkanı Girişimcilik Eğitmeni Hatice Arslan tarafından verilmektedir.   Eğitimlere talep her geçen yıla oranla artığı, kurslara katılan girişimcilere KOSGEB tarafından belirlenen miktarda maddi kaynak sağlanarak girişimcilerin hem kendilerinin belirlediği çeşitli iş sektörlerinde ticaret yapmalarına hem de istihdama katkı sağlandığı ifade edildi.   Kursiyerler ise “bizlere sunulan bu kurslar sayesinde kendi işimizi kurma yönünde maddi katkıda bulunduğu için devletimize minnettarız ayrıca kursların ilimizde açılmasında emeği geçen kurumlarımıza, Girişimcilik Eğitmeni İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Birim Başkanı Hatice Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ahiler Kalkınma Ajansı ve Çalışma ve İş Kurumu Nevşehir İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.

 

Girişimcilik Eğitimi, 19.06.2018 – 22.06.2018 tarihleri arasında Ahiler Kalkınma Ajansı Hizmet Binası eğitim salonunda gerçekleştiriliyor.

 

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Ahiler Kalkınma Ajansı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Birim Başkanı Girişimcilik Eğitmeni Hatice Arslan tarafından verilmektedir.

 

Eğitimlere talep her geçen yıla oranla artığı, kurslara katılan girişimcilere KOSGEB tarafından belirlenen miktarda maddi kaynak sağlanarak girişimcilerin hem kendilerinin belirlediği çeşitli iş sektörlerinde ticaret yapmalarına hem de istihdama katkı sağlandığı ifade edildi.

 

Kursiyerler ise “bizlere sunulan bu kurslar sayesinde kendi işimizi kurma yönünde maddi katkıda bulunduğu için devletimize minnettarız ayrıca kursların ilimizde açılmasında emeği geçen kurumlarımıza, Girişimcilik Eğitmeni İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Birim Başkanı Hatice Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.