Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 25.09.2018 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley başkanlığında gerçekleşen ‘2018 Yılı KÖYDES Eylül Ayı İl Tahsisat komisyonu toplantısına; Kaymakamlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve birlik üyeleri katıldı.   Toplantıda; “Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi ödeneğinin İller ve İlçeler bazında değerlendirilmesi, kullanılması, izlenmesine ve denetimine ilişkin Esas ve Usullere Dair Karar” ın 9. Maddesi gereği İl düzeyinde değerlendirilmesi ve gündemdeki diğer maddeler görüşüldü
Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley başkanlığında gerçekleşen ‘2018 Yılı KÖYDES Eylül Ayı İl Tahsisat komisyonu toplantısına; Kaymakamlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve birlik üyeleri katıldı.

 

Toplantıda; “Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi ödeneğinin İller ve İlçeler bazında değerlendirilmesi, kullanılması, izlenmesine ve denetimine ilişkin Esas ve Usullere Dair Karar” ın 9. Maddesi gereği İl düzeyinde değerlendirilmesi ve gündemdeki diğer maddeler görüşüldü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.