Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 03.12.2018 - 21:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

Nevşehir Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Encümen Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.
  Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’ün yanı sıra birlik üyeleri Mehmet Zağlanmış, Adem Özer ve Abdulkadir Adıgüzel katıldı. Yapılan toplantıda; “Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yürütülen çalışmalar ile Ahiler Kalkınma Ajansı ‘2017 Yılı Küçük Ölçekli Mali Destek’ kapsamında yapılacak olan; merkez ilçede 5 köyün içme suyu motopomplarının elektrik ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Güneş Enerjisi ile Lisansız Elektrik Üretimi’ne Yönelik Projenin, Proje ihalesine çıkılması” konusunun değerlendirilmesi ve gündemdeki maddeler görüşüldü. Bilgi alış verişinin ardından toplantı sona erdi.
Nevşehir Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Encümen Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’ün yanı sıra birlik üyeleri Mehmet Zağlanmış, Adem Özer ve Abdulkadir Adıgüzel katıldı.

Yapılan toplantıda; “Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yürütülen çalışmalar ile Ahiler Kalkınma Ajansı ‘2017 Yılı Küçük Ölçekli Mali Destek’ kapsamında yapılacak olan; merkez ilçede 5 köyün içme suyu motopomplarının elektrik ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Güneş Enerjisi ile Lisansız Elektrik Üretimi’ne Yönelik Projenin, Proje ihalesine çıkılması” konusunun değerlendirilmesi ve gündemdeki maddeler görüşüldü.

Bilgi alış verişinin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.