Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR 24.06.2019 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

Nevşehir Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Birlik Encümen Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’in yanı sıra birlik üyeleri Mehmet Zağlanmış, Adem Özer ve Mustafa Özdemir katıldı.   Yapılan toplantıda; “4 adet köy içi yol ile 1 adet (II Kat) SATHİ Kaplama, 1 adet Atık Su Projesi ve 1 adet İçme Suyu Projelerinin ne şekilde yapılacağı konusu” ile gündemdeki maddeler görüşüldü.   Bilgi alış verişinin ardından toplantı sona erdi.
Nevşehir Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Birlik Encümen Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’in yanı sıra birlik üyeleri Mehmet Zağlanmış, Adem Özer ve Mustafa Özdemir katıldı.

 

Yapılan toplantıda; “4 adet köy içi yol ile 1 adet (II Kat) SATHİ Kaplama, 1 adet Atık Su Projesi ve 1 adet İçme Suyu Projelerinin ne şekilde yapılacağı konusu” ile gündemdeki maddeler görüşüldü.

 

Bilgi alış verişinin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.