Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı AK Parti İlçe Başkanlığı Konusunda İsimleri Geçenler Kimler ?

SİYASET 05.08.2017 - 17:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı AK Parti İlçe Başkanlığı Konusunda İsimleri Geçenler Kimler ?

Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri 18 Ağustos’ta başlayıp 12 Kasım’a kadar devam edecek.
Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri 18 Ağustos’ta başlayıp 12 Kasım’a kadar devam edecek.   Nevşehir’de gerek siyasi kulisler gerekse bürokrasilerin gözleri AK Partideki il ve ilçe kongreleri alamıyor. Bir çok kesim bu seçimlerin ne olacağını kimler yönetime girecek kimler başkan olacak diye merakla takip etmekteler.     Nevşehir’de takip eden değil takip edilen haber sitesi www.lalehaber.com olarak bu seçimleri sizler için takip ediyoruz. Hangi ilçede kimler aday kimler ilçe başkanı olmak için çalışıyor. Nevşehir il merkezinde AK Parti Merkez ilçe başkanı olmak isteyen kim,  İl başkanı olmak için kimler yarışıyor. Gibi siyasi kulislerde geçenleri ve çalışanları sizler için yazacağız.    Nevşehir’in en uzak ilçesi olan Kozaklı’da AK Parti ilçe başkanı olarak kulislerde bazı isimler öne çıkıyor. Nevşehir Kozaklı AK Parti'de Ahmet Ensonra üç dönem ilçe başkanlığı yaptıktan sonra bayrağı Fatih Aral’a bırakmıştı. AK Parti Genel Merkezi Kozaklı ilçesinde metal yorgunluk olduğunu düşünmesi durumda ilçede AK Parti İlçe Başkanı olarak şu isimler öne çıkıyor.    AK Parti olarak özellikle Nevşehir il kordinatörünün değişip yeni göre gelmesi sonrası ilçe başkanlıklarında belirlenmesini biraz zaman alacak gibi görünüyor. Nevşehir İl Kordinatörüne geçtiğimiz günlerden İstanbul Milletvekili Harun Karaca getirilmişi.    İşte Kozaklı ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığı için geçen isimler ;   (Mevcut Başkan )Fatih Aral Emrah Tufan Rıdvan Yüksel     Kozaklılı AK Parti seçmenleri ise, gençler ve halk ile iletişim kurabilecek. Girişken, genç ve iş bitiren Nevşehir’de bir çok kesim tarafından tanınan 2019 seçimlerinde partiyi sırtlayan ve başarıya götürecek bir ilçe başkanı istiyor. Kozaklıda sürpriz böyle bir ilçe başkan adayının    
Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri 18 Ağustos’ta başlayıp 12 Kasım’a kadar devam edecek.

Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri 18 Ağustos’ta başlayıp 12 Kasım’a kadar devam edecek.

 

Nevşehir’de gerek siyasi kulisler gerekse bürokrasilerin gözleri AK Partideki il ve ilçe kongreleri alamıyor. Bir çok kesim bu seçimlerin ne olacağını kimler yönetime girecek kimler başkan olacak diye merakla takip etmekteler.  

 

Nevşehir’de takip eden değil takip edilen haber sitesi www.lalehaber.com olarak bu seçimleri sizler için takip ediyoruz. Hangi ilçede kimler aday kimler ilçe başkanı olmak için çalışıyor. Nevşehir il merkezinde AK Parti Merkez ilçe başkanı olmak isteyen kim,  İl başkanı olmak için kimler yarışıyor. Gibi siyasi kulislerde geçenleri ve çalışanları sizler için yazacağız. 

 

Nevşehir’in en uzak ilçesi olan Kozaklı’da AK Parti ilçe başkanı olarak kulislerde bazı isimler öne çıkıyor. Nevşehir Kozaklı AK Parti'de Ahmet Ensonra üç dönem ilçe başkanlığı yaptıktan sonra bayrağı Fatih Aral’a bırakmıştı. AK Parti Genel Merkezi Kozaklı ilçesinde metal yorgunluk olduğunu düşünmesi durumda ilçede AK Parti İlçe Başkanı olarak şu isimler öne çıkıyor. 

 

AK Parti olarak özellikle Nevşehir il kordinatörünün değişip yeni göre gelmesi sonrası ilçe başkanlıklarında belirlenmesini biraz zaman alacak gibi görünüyor. Nevşehir İl Kordinatörüne geçtiğimiz günlerden İstanbul Milletvekili Harun Karaca getirilmişi. 

 

İşte Kozaklı ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığı için geçen isimler ;

 

(Mevcut Başkan )Fatih Aral

Emrah Tufan

Rıdvan Yüksel

 

 

Kozaklılı AK Parti seçmenleri ise, gençler ve halk ile iletişim kurabilecek. Girişken, genç ve iş bitiren Nevşehir’de bir çok kesim tarafından tanınan 2019 seçimlerinde partiyi sırtlayan ve başarıya götürecek bir ilçe başkanı istiyor. Kozaklıda sürpriz böyle bir ilçe başkan adayının

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.